Muta-te de la scoala, daca mama ta nu vrea ii spui ca nu te mai duci, ce face? Te cearta? Nu cred, asa degeaba, spui ca nu mai suporti. Fii un model, aratele ca esti mai buna ca ele, stai in casa mai mult, invata mai mult sa ajungi undeva, si sa le faci cu mana de acolo de sus unde o sa fii tu. Cauta alte ocupatii, hobby-uri, uite de exemplu, eu cant si compun versuri, rap si reggae, de suflet si alte chestii, si eu am fost singut, am incercat sa ajung sus, am incercat sa imi modelez putin corpul ca sa atrag mai multe fete, si acum ceilalti fraieri mor de ciuda pentruc a am fete cat de cat frumoase si dragute dupa mine. Am 2 prieteni care ma inteleg cat de cat bine cu ei. Ma mai supar pe ei, se enerveaza repede, e mult mai nedrept dar, ii iert mai mereu. Dar nu fac chestiile alea cum iti fac jartelele alea tie. Te inteleg perfect. Uite si maine e ziua mea, si vreau sa imi blochez contul de facebook. Sa vad daca isi aminteste cineva de ziua mea. Pe mine nu m-ar interesa e o zi ca oricare alta dar, vreau sa vad doar cine imi e aproape. Succes in toate, sa fii iubita!
Ar trebui sa iei masuri, daca acele fete sunt rele cu tine... tu de ce nu esti? Nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare, Aplica faptele contra lor, esti sigura ca nu le poti face nici un rau? Macar ai incercat sa vorbesti cu ele?
anonim_4396 întreabă: