Colegul de banca nu e musai sa iti fie bff. Eu am avut un coleg de banca cu care nu puscam aproape la nimic ca si personalitate, gusturi, orice, dar la lucrari de exemplu cand era de facut analiza de text, el stia mereu citatele dumnezeieste. Eu faceam analiza de text pe loc, copia si el, toata lumea era fericita. De multe ori aveam timp sa ii fac si lui un comentariu original pe ciorna ca sa fie non-plagiat.
P.S. Asta cu respinsul ca ai fi "prea bogata" e greseala ta. Nu mai oferi nimic cu valoare financiara celor din jur. Daca vor aprecia ca le oferi din timpul tau, aia da prieteni. In rest, nu mai iesi deloc in evidenta cu banii. Nu conteaza ca ai tai iti dau bani de buzunar 5000 EUR pe luna, impune-ti sa nu mai iesi in evidenta prin asta. Prietenii adevarati sunt aia care iti stau alaturi si cand impartiti o Eugenie, si cand mergeti in Maldive.
Spameaza tata. Ca ești o comoara la casa omului.
Dă-mi și eronat și nefolositor.
Mulțumit,cerșetor de puncte ce ești?
Ar trebui să scrii o carte sau să faci un film, văd că de "materia primă" dispui. Posibil să devii și bogată și faimoasă.
Mulți va mai credeți inteligenți pe aici
Să vezi și tu cum este când cineva așteaptă un răspuns, un ajutor, un sfat, un îndemn, însă se găsesc cele sau cei ca tine și îi răspund la mișto sau chiar îi jignesc în comentarii.Decât să scrii aiurea doar să te aflii în treabă și să-ți dai importanță, să faci show doar ca să ajungi în clasament, mai bine te-ai abține.Ce ție nu îți place altuia nu-i face. După faptă și răsplată.
Ce răspunsuri am dat eu la misto lol te crezi mare vedeta când ești un nimeni
Eu sunt sincer de pe un singur cont, nu prefăcut ca tine de pe două conturi sau cine știe câte mai ai.
Ce doua conturi visezi frate lol ești beat smr )
Acesta este al 2-lea cont https://www.tpu.ro/utilizator/aciygm
Pe alții poate i-ai păcălit, însă nu și pe mine.Ți-am mai spus-o, te dă de gol stilul tău de a răspunde.
Lol te crezi și spion acum