Sa sti ca majoritatea fetelor le plac baietii inalti.Inaltimea la un baiat il face sa para mai dominator, daca te faci m-ai scund o sa strici totul+o sa intalnesti o fata super inalta si ea nu o sa fie cu unul mai scund ca ea..logic.Si fetelor li se pare ca atunci cand un baiat inalt e cu ele au protectie.Crede-ma!
Nu poti opri cresterea, dar cel mai bine ar fi sa fii multumit cum esti nimeni nu e perfect cat despre fete vei gasi o fata mai inalta care te va place asa cum esti. Sper ca ti-am fost de folos
Pai, eu sunt fata si am 1.75, si sunt foarte inalta la varsta mea. Am facut mult sport:Baschet, dansuri, gimnastica aerobica, fotbal etc. De la fiecare am invatat, ca pentru a oprii cresterea in inaltime trebuie sa stai in cap sau in maini, gen de cateva ori pe zi si chiar functioneaza, a trecut un an si nu am crescut decat 0.5 cm. Iar daca vrei sa pari mai scund trebuie sa porti tricouri/bluze etc. cu dungi orizontale, pentru ca dungile drepte te fac mai inalt... Sper ca te-am ajutat :* Fundita?
Diorrus întreabă: