anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu mai suport, in seara asta va veni verișorul meu cu iubita lui sa doarma la noi, și mama vrea sa ii pună sa doarma in camera mea, și eu am refuzat pentru ca e camera mea! Dar faza e ca am dormit doar de cateva ori in ea pentru ca mama nu ma lasă sa dorm in ea pentru ca ei nu ii place sa doarma in același pat cu tata și ma pune pe mine sa dorm între ei și nu suporttt! amândoi sforaie, incep sa se inghesuie și deseori ma culc la 1-3 dimineata din cauza la sforaitul lor și e și extrem de cald și ma rog de ea sa ma lase sa dorm la mine în camera dar nu ma lasă! când am fost la mare mi-a zis ca după ce ne intoarcem ma va lasă sa dorm la mine în camera dar nu m-a lasat! Asa, cum spuneam in seara asta vine verișorul meu cu iubita lui sa doarma la noi și mama vrea sa ii culce la mine în camera dar eu am refuzat pentru ca e camera mea și a inceput sa urle la mine amandoi și ea a început sa ma ameninte ca îmi ia telefonul, ca îmi tine doar baia libera etc și ca ma bate și eu m-am apropiat de ea și am zis "hai da in mine" dar nu a dat și după am întrat in casa (ei erau în terasa) și după a deschis usa și a inceput sa zica ca numai sora mea ma învață sa nu las pe altcineva sa doarma in camera mea etc. Dar sora mea nu are nicio vina!
Și de fiecare data când se cearta cu tata ii zice unchiului meu (care sta în aceeași curte cu noi dar in casa diferita) "Mi-a distrus 13 ani din viata" iar ei sunt împreună de 15 ani și eu am 13 de clar se refera la mine, iar tata mai are o fiica din prima casatorie care are 25 de ani dar de ea ii pasa mai mult decât de mine și ii trimite bani mereu dar eu de la el am primit numai 20 de lei toată viata ATAT!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia o pauza de la hachitele astea de copil rasfatat, ca nu ai patit nimic daca asculti o zi de parintii tai si cedezi camera aia la musafiri. Poti sa dormi si in bucatarie, ca doar esti singura.

| MistarGoGu a răspuns:

Găsești pe net niște fiole " puturoase "! Spargi una sub pat și garantat nu mai doarme nimeni 5 -6 zile în camera aia...

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Violeta zice numai prostii! Nu poti astepta ca parintii tai sa adoarma si dupa tu sa te muti in camera ta? Sau sugereaza le sa se desparta daca nu se inteleg!

| FUVDER a răspuns:

Wow amazing foarte frumoasa poveste meriti sa dormi pe tronul REGINEI ANGLIEI! MULT SUCCES!