Eh, o sa mai dureze. ceva timp pana o sa iti vina regulat (bine nu ai o ora exacta, uneori nici o zi)
insa iti va da de veste, durerile de spate, de burtica
vezi sa nu faci dusuri fierbinti (vei avea hemoaragie)
Nu umbla cu bustu gol, ai grija sa nu racesti la burtica
cu timpu o sa intelegi tu lucrurile
Aaa da si inca ceva, nu folosi O. B ( tampoane interne, se introduc in vagin), in caz ca vei folosi citeste ATENTA instructiunile, sa nu ai probleme
Buna. Poti sa stai fara griji e normal. Eu am menstruatie de ceva timp si tot nu imi vine regulat de exemplu acum 2 saptamani mi-a trecut si ieri mi-a venit din nou sau am o prietena careia nu i-a venit un an si jumatate. Deci atata timp cat nu ai intretinut relatii intime nu e nici o problema.
Asa mi s-a intamplat si mie. Mie prima oara mi-a venit intr-o luna de august apoi nu mia mai venit pana in octombrie... :* stai calma. se regleaza
Buna, poti sta linistita, asa se intampla la toate fetele, la inceput nu iti vine regulat, dar cu timpul isi va reveni la normall, dar sincer iti spun, la un moment dat te vei satura! Baftaa :*
Si eu caut un raspuns la o intrebare de genul asta. Mie nu mi-a mai venit de 10 luni si sunt aproare in situatia ta:-s