| Biiiultes a întrebat:

Deci nu mia mai venit menstruatia de la inceputul lui februarie straight face Mentionez ca atunci mi-a venit pentru prima data. Mama lucreaza in Italia si nu prea am timp sa vorbesc cu ea sa ii explic deci imi puteti da voi sfaturipuppy dog eyes De ce nu mi-a mai venit?

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Eh, o sa mai dureze. ceva timp pana o sa iti vina regulat (bine nu ai o ora exacta, uneori nici o zi)
insa iti va da de veste, durerile de spate, de burtica tongue
vezi sa nu faci dusuri fierbinti tongue (vei avea hemoaragie)
Nu umbla cu bustu gol, ai grija sa nu racesti la burtica big grin
cu timpu o sa intelegi tu lucrurilehee hee
Aaa da si inca ceva, nu folosi O. B ( tampoane interne, se introduc in vagin), in caz ca vei folosi citeste ATENTA instructiunile, sa nu ai problemebig grin

5 răspunsuri:
| xMădălina a răspuns:

Buna. Poti sa stai fara griji e normal. Eu am menstruatie de ceva timp si tot nu imi vine regulat de exemplu acum 2 saptamani mi-a trecut si ieri mi-a venit din nou sau am o prietena careia nu i-a venit un an si jumatate. Deci atata timp cat nu ai intretinut relatii intime nu e nici o problema.happy

| Icecream15 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie. Mie prima oara mi-a venit intr-o luna de august apoi nu mia mai venit pana in octombrie... :* stai calma. se regleaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic grav..Pana se va regla menstruatia poate dura mult timp. Poate sa nu-ti mai vina un an si dupa iar sa ai.tongue deci nu te speria:*

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Buna, poti sta linistita, asa se intampla la toate fetele, la inceput nu iti vine regulat, dar cu timpul isi va reveni la normall, dar sincer iti spun, la un moment dat te vei satura! Baftaa :*

| DolceChrs a răspuns:

Si eu caut un raspuns la o intrebare de genul asta. Mie nu mi-a mai venit de 10 luni si sunt aproare in situatia ta:-s