| cxxyy a întrebat:

Deci nu o mai suport pe maică-mea și pe fratimiu. Seara de fiecare data face ceva și ma enervează n-ai mereu, apoi a doua zi ce credeți ca se pune sa facă in timp ce eu dorm, sa trântească chestii sa dea cu aspiratorul fosneasca pungi și ma apuca nervii cu ea. Iar fratimiu sta la etajul unu singur și el se culca la 6 dimineața și nimeni nu îl deranjează iar eu care ma culc cel târziu la 2 începe sa mi facă gălăgie și tot mie îmi zice ca nu face intenționat. Dacă încerc sa ma trezesc la 7 sa i fac la fel începe sa tipe la mine și sa mi facă scandal ca cică ea are voie sa nu ma lase sa dorm. Și mereu îmi spune replica ca lu fratimiu nu-i face ca e mai mare decât mine și chiar m-am saturat de replica asta și ca toți sa și bată joc de mine. După se mai întreabă de ce la meditații și la școala nu am note bune și mereu am cearcăne.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleaca de acolo... pare un scenariu din spitalul de nebuni. Capul familiei nu e prezent?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și noi cum să te ajutăm?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Propozitii enuntiative. Si... cu ce putem sa te ajutam totusi? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si muta-te si tu langa frac'tu sa nu te mai deranjeze nici pe tine rolling on the floor