| InYourMind a întrebat:

Deci nu pot sa cred, sunt distrusa, viata mea e ruinata, nu știu cum o sa trăiesc în continuare, ce o sa fac mai departe, cum o sa trăiesc cu rușinea asta crying
Doar ce m-am trezit după ce am fost ieri la o nunta cu ai mei și am arătat groaznic, nu am slăbit decât 6 kg și nu am putut sa ma îmbrac în rochia pe care mi-am dorit-o, am luat alta la întâmplare care arata groaznic dar nu am mai avut timp sa o schimb, tata se grăbea, mama deja era ajunsa și abia am avut timp sa ma machiez și să-mi fac parul crying
Deci m-am uitat acum în poze de pe telefon și arat oribil cu rochia aia, nu-mi place culoarea, nu-mi place cum îmi stătea, ziceai ca sunt obeza, plus ca nici nu mi-am găsit pantofii pe care ii voiam și am luat unii urâți fără toc care ma făceau sa par pitica și la un moment dat si parul începuse sa arate ciufulit de ziceai ca abia m-am trezit, machiajul începuse sa se strângă și sa se șteargă deci efectiv arătam ca o nebuna crying
Deci nu mai suport, vor rade toate neamurile de cum arătam când se vor uita la poze și vor vedea cum arat o sa ajung de rasul familiei, pana și mama se abținea sa rada când a văzut pozele crying
Nu știu cum sa trec peste, ma gândeam sa vorbesc cu fotograful sa ma șteargă din poze și sa șteargă pozele cu mine dar rămân cele făcute de rude și vor rade de mine nepoții, vor zice uite ce urâtă era bunica/mătușa crying
Ziceți și voi ce sa fac cum sa trec peste, cum sa trăiesc cu nenorocirea asta crying

29 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai acasa in loc sa mergi la nunta.

| InYourMind explică (pentru mgtow):

Lol a fost acu 2 zile cum sa stau acasă când ai mei au mers și eram toți invitați laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să treci peste.

| Wr3nch a răspuns:

Aoleo, daca iti pasa asa de mult de ce zic altii nu o sa fi niciodata fericita. Is doar niste poze, se uita la ele 5 minute si dupa uita, ca vine alta nunta curand.

| zurick a răspuns:

Fii atentă la acest sfat, unii oameni nu o să te placă indiferent de ce faci. Poți fi și perfectă ( deși nici un om nu e ) și tot nu o să te placă toți.
Tu îi placi pe toți?
Cât despre bârfă, te vor bârfi și dacă ai rochie de designer.
Cum ai ajuns tu la nepoți? laughing
Cu toții avem momente jenante din viața noastră, e normal, cândva vei râde.
Ah și dacă râzi și tu de aceea poză, nu te poate face cineva să te simți prost.

| Lukasssz a răspuns:

La cum ai scris in primele randuri as fi zis ca ti-au murit cel putin 5 membrii ai familiei

| goguPatent a răspuns:

Chiar azi citeam pe un blog povestea unei tinere care a aflat ca are o afectiune la ochi si in 8-10 luni va orbi complet.

Nu imi aduc aminte sa fi citit "Deci nu pot sa cred sunt distrusa viata mea e ruinata" asta in povestea aia.
Da poate nu ma pricep eu si cum sta o rochie la o nunta o fi mai cel mai important lucru din lumea asta. Mna...

| InYourMind explică (pentru goguPatent):

Nu e rochia ci imaginea mea pe care o sa și-o amintească multa lume crying

| goguPatent a răspuns (pentru InYourMind):

F*uck, ce om superficial esti. Trebuie sa fie greu sa traiesti cu presiunea de a fi placuta de toti mereu. O fi si asta o povara

| adrianpetrican a răspuns (pentru goguPatent):

Da-mi si mi linkul te rog sa citesc si eu povestea!

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Băi, am întâlnit oameni cu dizabilități, care aveau membre paralizate sau lipsă, și nu dramatizau cât dramatizezi tu. Nu pot pricepe ce pui atâta preț pe o rochie.

| InYourMind explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Nu e vorba de rochie e vorba de imagine nu ai cum sa înțelegi dacă ești asocial crying

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru InYourMind):

laughing Asocial? Tu nici măcar nu mă cunoști și mă faci "asocial".
Apoi, recitește ce am scris. Sunt oameni fără membre, paralizați sau cu fața mutilată și tu te plângi? Tu nici nu mai văzut pe mine: coșuri pe față cât încape, capul oval (sora mea îmi zicea "cap de ou" când eram mici) și dinți cariați... pe scurt, urât ca naiba! laughing rolling on the floor Și totuși, mă doare în pix. Merg la școală (mă rog, mergeam până în iunie, vara o am liberă, dă-o-ncolo de treabă laughing), particip și la cercuri, ajut colegi cu teme și fac glume. Totul ține de așteptări: pe plan fizic, mă mulțumesc cu puțin așa că nu mă oftic pentru aproape nimic. Încearcă să nu te mai preocupe atât de mult aspectul fizic și pune burta pe carte, ai și tu examenul de bacalaureat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, lasă drama. happy
Gândește-te ce pierzi tu dacă râd rudele de tine?
Care e cel mai rău lucru care se poate întâmpla, dar și cel mai bun?
Răspunde serios la întrebările astea și o să te mai liniștești.
Din câte observ acorzi o importanță deosebită statusului social și imaginii. Nu e un lucru rău dacă nu exagerezi.
Ține minte asta: Nu acorda o atenție imensă unui lucru care durează 5 minute, iar peste 5 ani nici nu o să îți mai amintești de el. O să mai conteze peste 5 ani câteva poze? Acum e posibil să spui că da, dar mai târziu o să te amuzi și tu de ele.

| InYourMind explică (pentru anonim_4396):

Normal ca acord tati e un om cunoscut în oraș e invitat în multe locuri uneori ne ia pe mine și pe mami cu el uneori doar pe mami ma cunoaște multa lume nu sunt o necunoscuta în oraș dacă fac ceva afla toată lumea și de data asta am dat-o în bara deja am văzut comentarii la pozele în care apar puse de alți invitați de genul cine e urata aia arata zici ca e beata ați chemat cerșetori la nunta deci nu mai rezist crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru InYourMind):

Înțeleg de ce simți aceste lucruri. Dar trebuie să îți dai seama că numai oamenii răutăcioși și invidioși ar face comentarii de acest tip. Lasă-i pe ei să vorbească și nu le arăta că te afectează.
Mie mi-a furat o colegă o poză mai nașpa cu mine și a pus-o la ea pe Facebook ca să facă mișto. Fata asta avea peste 3000 de prieteni din toată zona. Chiar a fost aiurea.

| Sekim a răspuns:

Stii cum e, nimic nu te omoara mai mult decat propria ta gandire. Sincer sa fiu, mi se pare circ intrebarea ta. Okay, sa zicem ca vor rade de tine pentru ca nu ai aratat bine, intrebarea e, si ce daca? Daca nu ai reusit sa arati cum iti doresti inseamna ca nu ai muncit destul asa ca in loc sa te plangi si sa dramatizezi, treci la treaba si atingeti scopurile. Ce a fost a fost, nu poti schimba. Daca te uiti pe poze de acum 2-3 ani oricum ai fi o sa iti para ca sunt oribile pentru ca intotdeauna exista mai bine, nu ai cum sa atingi perfectiunea, decat iluzia perfectiunii. Si, chiar daca sa zicem atingi perfectiunea, tot vor exista oameni care nu te vor placea, asa merge viata.

| c4nd4leante a răspuns:

Lol noob.

| InYourMind explică (pentru c4nd4leante):

Îmi plac ăștia de se cred superiori, pe care șosea ziceai ca stai?

Răspuns utilizator avertizat
| userjune90 a răspuns:

Salut!happy
Te înțeleg mai bine decât pare, de aceea scriu acest comentariu!
Indiferent de felul cum arătai, ești superbă așa cum ești, nicio haină nu te face ceea ce nu ești.
Pozele rămân în amintire și vei râde peste ceva timp la ele (nu doar cu tine, în general).
Nu ai de ce să te simți atât de rău, știu ceea ce simți și mai ales cum te SIMȚI, dar nu uita că ești frumoasă așa cum ești, rudele tale știu cum arăți, cât ești de superbă, nu o rochie demonstrează cum arăți, tu ca suflet arăți, nu toate hainele stau bine pe tine, dar asta nu înseamnă că nu arăți super bine.
Privește acest lucru mai cu amuzament, mai cu... încredere în tine însuți, privește felul în care te-ai distrat, lucrurile pozitive, în regulă?
! Nu uita să zâmbești, astfel de lucruri sunt absolut inutile pe lângă frumusețea adevărată a ta!happy

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Asta e ruinare la tine? Mă fetito daca ai postat pozele stergele si gata oricum oamenii se uita o secunda si uita nenorocire e un necaz mare ca o boala sau banii insuficienti pentru a platii chiria fato cred ca ai 15-16 ani ai să creşti si vei râde de ce-a fost in trecut asta e ceea ce numesc eu febra atentiei vrei atentie si o cauti aici

| InYourMind explică (pentru Gabriela19loredana77):

Nu înțelegi nu eu le-am postat, alții unde mi-au dat tag eu nu am postat nimic și am 18 aproape lol

| Gabriela19loredana77 a răspuns (pentru InYourMind):

Fato nu trebuie să-ți pese de părerea altora am o prietena care are un brat rupt si e pus in ghips si a fost la o zi de nastere i-s-a facut o poza si postata si de atunci face o zarva ca arata groaznic la care i-am spus "un brat rupt nu e un motiv de râs pentru alți şi dacă unii râd inseamna trei lucruri 1 sunt tampiti 2 sunt invidioşi 3 ambele fi tu insuti o să te faci bine şi vei face alte o mie de poza perfecte"

Nu trebuie să dai atentie vorbelor oamenilor unii poate sunt straini si isi da cu parerea asa ca daca lasi telefonul si nu mai te uiti la comentarii stupide vei putea avea o viata mult mai frumoasa

Noapte buna

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Asculta sfatul unei fete care chiar arata foarte bine corp frumos, fata frumoasa si care are rochii, fuste, blugi, bluze etc... cu tonele toate frumoase si la moda eu chiar daca sunt frumoasa toti critica ieri am mers sore city parca si o tipa incepea sa rada fara motiv de mine spunand ca brea sunt prea slaba ba ca imi e lene sa imi ingrijesc parul si de asta ma tund nu! Nu e adv eu l-am avut trecut de fund si 3 ani de zile l-am tinut lung pana cand m-am tuns stil bob scurt transpiram la ceafa rau si intram in locuri cu aer conditionat si ma capatam cu cate o belea apoi mie imi placea sa il tin desprins e o caldura mai ales vara si intr-adevar se usuca mai greu cand il ai lung consumi mult sampon si se incurca si imi era greu sa il descurc fato zilnic sunt discriminata ba ca bla bla ba ca uite cutare lucru nu e bun la tine! Lumea e rea si invidioasa nu imi pasa de parerea altora si sora mea ma jigneste dar nu ii dau atentie! Si ce e un lucru rau? Nu! Stai calma fato eu cum spun altele sunt "perfecta" dar tot jignita si ocarata sunt! Orcum ai arata lumea mereu va barfi fi tare nu am ras in viata mea de o fata grasunica nu e corect si nu voi rade tine minte gura lumii nu se va opri din barfit

| Dolila a răspuns:

Dacă îți păsa de imaginea ta, ar fi trebuit să te gândești înainte la vestimentație.

| InYourMind explică (pentru Dolila):

Aveam pregătita rochia dinainte doar ca am crezut ca pot sa slăbesc pana la nunta și o pot îmbracă doar ca n-am reușit crying

| Dolila a răspuns (pentru InYourMind):

Atunci menține-te la greutatea și aspectul dorit nu doar pentru un eveniment. Îți plac dramele, nu mai ai ce schimba acum, stai în prezent.

| soulseeker a răspuns:

Hello! Am citit mesajul tau si comentariile, si am inteles ca nu este vorba despre rochie sau pantofi, ci despre imaginea ta. Sper ca ai trecut peste acest aspect cu bine! Vreau doar sa mentionez ca este destul de dificil de sters o persoana din fotografii, lucrul acesta dureaza mult timp si daca sunt 10-20 de fotografii cu tine asta poate insemna chiar si cateva ore. Fotograful livreaza sute de fotografii de la un eveniment mare precum o nunta, daca toata lumea ii va cere acest lucru inseamna ca timpul de livrare a fotografiilor va fi foarte mare! Bucura-te de acele amintiri, poate cu timpul si tu vei fi amuzata de ceea ce vezi, good vibes only! Sunt un fotograf de eveniment din Romania si stiu acest lucru, iata mai multe informatii: www.soulseeker.ro