| Xulescu006 a întrebat:

Deci, nu stiu ce sa aleg intre un telefon si laptop. Eu am telefon, dar face poze cam ieftine, si lucrul asta inclina balanta spre un telefon nou. Tata cam pune presiuni asupra mea, fiindca laptop-ul ar fi mai bun, desi nu se pricepe la d-astea.Ce ati alege? Avantaje.dezavantaje? Cred ca, desi nu vreau, o sa aleg laptop-ul fiindca mereu am ajuns sa-i dau dreptate.Si inca ceva, pe telefon poti viziona seriale? Am tot incercat pe cel pe care il am si cred ca e virusat.

1 răspuns:
| Ana2333 a răspuns:

Telefonul il poti tine doar ca sa fii sunat sau sa suni, si fotografiile la ce iti trebuie sa fie de calitate inalta mai bine traiesti momentul si esti prezent decat sa faci fotografii, deci nu ar fi asa o mare nevoie just saying, plus ca ce te faci daca investesti ceva bani intr-un telefon bun si cu de toate si apoi doamne fereste iti este furat sau il scapi jos si se strica?
Laptopul ar fi mult mai bun daca vrei sa vezi seriale, nu e mai bine sa vezi seriale pe un ecran mai mare? si poti face si multe alte chestii cu ajutorul lui...asta e parerea mea...tu vei decide happy