| alexandra_2113 a întrebat:

Deci nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma crying
am 16 ani si parintii mei nu imi prea dau voie sa am un prieten...eu de obicei imi petrec tp in jurul baietilor(mai mici/mai mari ) iar ei imi spun ca nu e bine... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ioionutbest a răspuns:

Buna Alexandra! Cred ca ar trebui sa porti o discuti serioasa cu parintii despre adolescenta si despre schimarile care se produl in aceasta perioada incepand cu faaptul ca esti la varsta la care toate fetele isi doresc un prieten si su nevoie de afectiune din partea unui baiat desemenea le spui ca nu o sa faci nimic care ar putea depasi limitele si ca esti suficient de matura pentru asta.Eu personal cred ca le este frica sa nu te piarda sau o sa creada ca o data cu primul prieten tu nu mai esti o copila! Explica-le ca ai crescut si ca ai nevoie de putin mai multa libertate! Pwp ai grija si sunt sigura ca o sa te descurci cu ai tai! Succes!

4 răspunsuri:
| MiK3L a răspuns:

Sa faci ce-ti spune inima! happy.

| iLuzye a răspuns:

Intr-adevar e frustrant si parintii tai gresesc. Incearca sa le spui sentimentele, sa ii faci sa te inteleaga si sa-ti acorde incredere. E greu, dar macar incearca! Daca nu, macar ai garantia ca mai ai putin, faci 18 ani si vei avea putere mai mare de decizie!

| alexandra_2113 explică:

Multumesc. :*

| Crizty a răspuns:

Iti faci prietene si o sa fi mai bine ca o sa te ajute mult sucess