Hey! Sfatul meu ar fi sa nu te mai tot gandesti la el. Cum sa-l uiti daca numai la el ti-e gandul?
Uite cum sa faci: stai intr-o seara la tine in camera singura. Stai in pat, sau ori unde te simti tu mai bine. Trebuie sa fi extrem de calma, sa fi intr-un moment intelept, plin de seriozitate. Stai si gandeste-te logic. A plecat! Nu l-ai vazut de aproape 3 ani. E o vesnicie. Poate el si-a facut deja prietena/ iubita, sau poate are alte preocupari, dar fi sigura ca el nu se gandeste la tine (asa cum o faci tu). Fi inteleapta, si intelege ca pur si simplu nu merita! Acuma sigur te-ai maturizat. Atunci cand l-ai vazut sigur era dragut (frumos), insa imagineaza-ti ca n-o sa fie toata viata asa. Cu timpul oamenii se schimba. Doar nu o fi nemuritor. Ca si copii, multi sunt frumosi, adorabili, etc. Dar in timp, majoritatea se schimba (la infatisare, de ce nu...si psihic). Il sti pe actorul acela care a jucat in Singur Acasa? Acel baietel frumos si blond...ai vazut pe la stiri cum arata acum o luna? (ce au facut drogurile din el)? Se shimba extrem de mult. Acum daca l-ai vedea, asigura-te ca nu o sa-ti mai placa. S-a schimbat! Poate si-a schimbat si comportamentul.
Dar te-ai gandit vreodata daca si el te placea? Daca nu? Ce ai fi facut daca ar fi ramas (n-ar fi plecat in Italia). Din moment ce ai fi aflat ca nu te placea, tu iti schimbat brusc directia sentimentelor. Ai fi cautat pe altcineva, asa cum o sa faci si acum, cineva care sa fie pe gustul tau, si tu pe al lui (bineinteles). Nu te opri in mijlocul drumului pentru un tip de acum 3 ani... Nu te gandi ca ti s-au inchis portile iubirii. Mai ales ca esti mica pentru chestiile astea.
Cred ca cel mai important pentru tine acum e sa-ti dai seama ca ai asteptat, ai stat si ai plans dupa unul care probabil nu-l vei mai vedea niciodata, dupa unul care probabil nu merita osteneala, in loc sa te preocupi de familie, de carte, de prietenii adevarati. Deschide larg ochii. Se pertec o multime de lucruri in jurul tau, de care nu-ti dai seama. Tu esti cu gandul la un el, cand familia sau prietenii tai au nevoie de tine! Tu te gandesti la un el, cand de fapt (poate) altul se gandeste la tine. Priveste in jur! Trebuie sa fie cineva special pentru tine. Sfatul meu e... daca nu poti sa nu placi, du-te intr-o alta 'expeditie' a iubirii, si cauta-ti jumatatea!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda? Bafta
Pai daca ti-a placut cu adevarat, nu ii poti ordona inimi sa il uite pur si simplu..stiu asta deoarece si eu am trecut prin asta(si mi-a fost greu sa-l uit) insa m-am refugiat in prieteni si cu timpul l-am uitat ("In alte cuvinte am incercat sa imi umplu mintea cu altceva"). Sper ca te-am ajutat!