Buna! Nu stiu ce sa zic, dar cred ac isi cam bate joc de tine daca zici ca te si jigneste, eu zic sa, ergi mai departe si sa nu te mai impaci cu el pentru ai arata fraierului ce a pierdut.Sa-si bata joc de alta daca are chef... funda?
Te place. dar ii e rusine sa spuna asta! majoritatea baietilor sunt asa! Baga-te si tu cu el in seama dar nu ii zice ca il placi Ai grija de tine. Bafta
Deci. ultima faza era draguta. dar in rest. cred sincer ca isi cam bate joc de tine,, si ca sa nu dai vina pe el pune pe alti. incearca sa vbesti cu el. da nu prea mult.,, stai mai mult cu nasu pe sus in pprezenta lui. funda? :O3
Buna. Eu zic Ca acest " Stefan" isi cam bate joc de tine, Daca nu ar fi assa, nu s-ar certa de atatea ori cu tine, Eu zic sa nu ii mai acorzi atentie, ca pe urma o sa vina el la tine, pentru ca o sa vada ca nu te intereseaza de el. Deci, Spune-i nu NU NU NU NU, si o sa vezi ca o sa fie mai bine :*, Si el crede ca il placi, de aia tot te roaga sa te impaci cu el pentru ca se crede important si crede ca poate avea orice fata la picioare!, Eu cred ca ti-am fost de ajutor. fundita?
Mdea... si multa lume a zis asta ca isi bate joc d mine. dar nu stiu eu nu vreau sal iert... dar inima meah vrea... nu stiu ce sa fac
Ba eu nu vreau sal iert dra inima mea spune alceva nu stiu ce sa fac
si faza e ca il si cunosc stiti e cu mine in scoala iesim afara... pardon ieseam.
Renata. :p asta miai mai zis de mii si mii de ori si eu ce tiam zis?
Se para ca nu mai sti dar am rog
Sti? uneori baietii sunt mai badarani chiar si cu fetele p care le plac, probabil el te place si nu stie cum sa se manifeste sau sa se bage in seama cu tne...eu zic sa nu ii dai prea multa atentie si ai sa vezi ca tot el se va intoarce in genunci la tine, mai bine ar fi sa ii platesti si uh cu aceeasi moneda ca sa vada si el cum te simti uh sau prin ce treci uh
misauratcuviata întreabă: