| melissaana_6428 a întrebat:

Deci : nu stiu daca o sa intelegeti dar am rog imi place de un baiat [ Stefan ] si uneori ne cam certam ( nu stiu de ce ) si imi zice fa dar eu cred cand scrie - fa - nici nu vrea sa scrie parca vrea sa scrie alt cuvant. acum sunt certata cu el adica nu sunt certat nu vreau eu sa vorbesc cu el si el tot incerca sa ma bage in seama adica zice ce faci? nu vorbesti cu mine? binee binee nu vorbi habar nu am de ce vorbeste asa si face tot felu de chesti pune pe un baiat sa-mi dea cu elasticul in mine... deci in concluzie se baga cu mine in seama. si cand am fost certat cu el rau de tot imi spunea in truna te impaci cu mine plzzzz love strucklove struck te rog te rog te rog nu te mai injur nu imi mai bat joc de tine te rogg! nu stiu va rog ajutati-ma dau fundita plzzzz

13 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Mai dai o sansa sincer asta e parerea mea

| anqutsel a răspuns:

Eu am impresia ca isi bate joc de tine. Dar incearca.

| Stefania3001 a răspuns:

Buna! Nu stiu ce sa zic, dar cred ac isi cam bate joc de tine daca zici ca te si jigneste, eu zic sa, ergi mai departe si sa nu te mai impaci cu el pentru ai arata fraierului ce a pierdut.Sa-si bata joc de alta daca are chef... fundabig grin?

| Raluu a răspuns:

Te place. dar ii e rusine sa spuna asta! majoritatea baietilor sunt asa!happy Baga-te si tu cu el in seama dar nu ii zice ca il placihappy Ai grija de tine. Bafta

| georgy4005 a răspuns:

Deci. ultima faza era draguta. dar in rest. cred sincer ca isi cam bate joc de tine,, si ca sa nu dai vina pe el pune pe alti. incearca sa vbesti cu el. da nu prea mult.,, stai mai mult cu nasu pe sus in pprezenta lui.winking funda? :O3

| marius297 a răspuns:

Si intrebarea este... ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap py eu cred ca isi bate joc de tine si ca nu merita sa iei in considerare cand vrea sa se impace cu tine uh trebuie sa mergi ma departe j pe urma o sa observe ca nu iti pasa de el si o sa se simpta prost ( eu cred ca merita ) fundita? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu zic Ca acest " Stefan" isi cam bate joc de tine, Daca nu ar fi assa, nu s-ar certa de atatea ori cu tine, Eu zic sa nu ii mai acorzi atentie, ca pe urma o sa vina el la tine, pentru ca o sa vada ca nu te intereseaza de el. Deci, Spune-i nu NU NU NU NU, si o sa vezi ca o sa fie mai bine :*, Si el crede ca il placi, de aia tot te roaga sa te impaci cu el pentru ca se crede important si crede ca poate avea orice fata la picioare!, Eu cred ca ti-am fost de ajutor. fundita? puppy dog eyes

| melissaana_6428 explică:

Mdea... si multa lume a zis asta ca isi bate joc d mine. dar nu stiu eu nu vreau sal iert... dar inima meah vrea... nu stiu ce sa fac sadsadsad

Ba eu nu vreau sal iert dra inima mea spune alceva nu stiu ce sa fac sadsadsad

si faza e ca il si cunosc stiti e cu mine in scoala iesim afara... pardon ieseam. sadsadsad

Renata. :p asta miai mai zis de mii si mii de ori si eu ce tiam zis?

Se para ca nu mai sti dar am rog love struck

| mister_2642 a răspuns:

Cam dobitoc baiatul...

| anytza_7823 a răspuns:

Sti? uneori baietii sunt mai badarani chiar si cu fetele p care le plac, probabil el te place si nu stie cum sa se manifeste sau sa se bage in seama cu tne...eu zic sa nu ii dai prea multa atentie si ai sa vezi ca tot el se va intoarce in genunci la tine, mai bine ar fi sa ii platesti si uh cu aceeasi moneda ca sa vada si el cum te simti uh sau prin ce treci uhwinkingwinking