Uff :-s esti prea stresata stiu cum e pai in loc sa iesi afara pe la 6-7 stai in pat si gandeste`te la momentele cand ``urlai`` de fericire (desigur nu la propriu) si incearca sa le retraieti; de dormit sa nu dormi caci seara vei umbla ca un strigoi prin casa neputand adormi; sau stand asa in pat gandeste`te la bunicii sau la matusile, verisoarele cei pe care ii iubesti si ti`e dor de ei, si spune`ti in gand ca pentru ei trebuie sa mergi mai departe si sa fi mai puternica.
incearca doar ce ti-am propus eu :* si relaxeaza`te mai mult, stresul dauneaza :-s
Parinti tai se gandesc la ce e mai bine pentru tine nu trebuie se spui ca nu le pasa de tine, cu siguranta te iubesc vb cu ei si spune-le ce gandesti...
Inseamna ca baiatul respectiv nu te merita si ar trebui sa treci la altul care sa te aprecieze cu adevarat, asa zisa prietena cea mai buna e doar o prefacuta care se foloseste de tine cand are nevoie de ceva, asa ca ar trebui sa o lesi in pace si sa-ti gasesti o prietena ADEVARATA, desi e mai greu dar sti vb aia"roata se intoarce". Si in legatura cu temele parintii tai au dreptate sia r trebui sa te axezi pe scoala mai multdar nici sa te preseze. Terminati temele, ajutati fratele si atunci sigur o sa te lase. Bafta:**