Pey nu e greu. Daca te intreaba cum te cheama spui: " Andreea dar lumea ma striga Ada, deci Ada "
Si asa o sa te strige. Sau daca le spui direct sa te strige Ada. Mai ales ca in IX nu te cunoaste asa multa lume ca in generala o sa le fie usor sa te strige asa.
Succes la liceu si eu sunt curioasa sa vad unde intru :-s
Eh si eu am 2 nume si pe aproape toti i-am facut sa ma strige Liviu
Ma saturasem de cel de al 2 nume al meu.
Acuma ma stiu doar de Liviu
inainte ma stiau si de " baiatu cu parul lung hehe. "
Atunci cand o sa faci cunostintza cu ei te prezintzi ca Ada. spune-le ca asa iti spun toti si asa tiar fi mai usor si tie.
Cind faceti cunostinta te prezinti Ada.Iti faci prietene/prieteni in clasa si ii rogi sa te strige asa.Toata lumea se va deprinde cu acest nume si atunci te vor striga Ada, si nu Andreea.
Te duci la ei "Bună, sunt Andreea, dar prietenii îmi spun Ada." Cam asta ar fi ceea ce poţi face.
Pai...poti sa te preziti ca ada.de exemplu noi am avut o colega noua anul trecut si a spus ca se numeste georgiana dar ii putem spune gina si profesorilor a spus la fel. deci poti face acelasi lucru. Sper ca am fost de folos...Bafta!
Pai atunci cand faci cunostinta cu ei nu spui ca te cheama andreea spui direct ada si daca isi dau seama ca e o porecla spui apoi numele tau adica andreea sper ca ti-am fost de folos
Cand te intreaba cum te cheama le spui ca te cheama andrea dar ti se zice ada
Cand colegi te vor intreba cum te numesti le vei spune ca ada si ca asa esti obisnuita sa fii strigata