Ia lasati ma fata ca s-a grabit si ea. parca voi sunteti mai destepti >.>
asa, referitor la problema ta, e o chestie cam incurcata dar un lucru am inteles sigur: a fost suficienta una cu motz ca sa iti fure prietena si tu sa te schimbi in rau. Daca fata aceea care iti este cam dusmanca se tine dupa voi, eu zic sa te porti civilizat cu ea; gen 'buna' si 'la revedere' nimic altceva. nu este bine ceea ce face si printr-un comportament indiferent o sa o doara si o sa vada ca pierde daca are fite asa ca ii vei da o lectie sa nu se creada mai presus pentru ca va cadea si va deveni ea ultima. Asa ca, in concluzie, indiferenta este cheia, fara alte injuraturi sau agresiuni
Daca dusmanul se tine dupa tine tu pune-i catuse si spune-i (aici ramai pramatie ordinara) sau ii dai o lectie de buna ziua sa isi mai aduca aminte legea lui Stalin, cruzimea e cea mai buna pentru cel/a care face figuri.
Deci sa fiu sincer n'am inteles mare lucru.
Invata sa scrii corect dpdv gramatical ca altfel nu intelegem
Nimic,mucoaso.Lasa lucrurile asa cum sunt.A,si invata sa scrii corect, analfabeto, si dupa aia poti sa ai si pretentii.Ma mir ca ai reusit sa ajungi in clasa a 5-a in felul in care scrii si te exprimi.mai degraba ar trebui sa fii in grupa mica de la gradinita.
Acuma da funda, mucoasa mica.
In primul rand poate asa am vrut sa scriu e problema mea nu a voastra in al doilea nu dau funda celor care nu stie sa respecte un om si in al treilea acest sait e pentru a da sfaturi ca sa va pierdeti voi vremea cu n-am inteles atunci inseamna ca nu stiti sa cititi si te rog eu mult gabrielutzu nu mai da comm sau cum vrei tu sa le spui pe saitul meu pentru ca eu nu accept sfaturile tale
Si daca nati inteles mai citeste odata (daca stii sa citesti) daca nu nu mai da sfaturi frate nu-ti plc cum scriu si cum ma exprim nu mai citi si lasa-ma naibi ok si sa stii cred ca-s mai desteapta decat tine gavrielutzu pentru ca nu ai cei spate ani de acasa cred ca esti un derbedeu din ala care fumeaza asa ca nu te mai baga si cu citutl daca nu ati inteles mai cititi cum am spus de a inteles cel care a dat sfatul primul
DE MINE E VORBA NU? Dydy.sa stii ca eu nu ma bag in seama.yully chia e prietena mea si eA nu e certata cu mine...tocmai de aceea eu stau si cu voi.dar cumi mi-ai zis si uh pe mess sa ma schimb.eu incerc.
Dar asta nu inseamna ca vb urat sa stii...si nu ma razbun.
asa ai inteles uh dar eu nu asa am zis atunci...
Gandeste-te putin... daca tu ai fi fost in locul meu atunci nici tuh nu cred ca m`ai fi ajutat pe mine...
Eu una am trecut peste si am lasat in urma tristetea pentru. ca nu merita.
Iar uh inainte erai prietena mea...deci sper sa revina curand acele vremuri.
Si in legatura cu chestia ca te barfesk...pai si uh cand erai suparata pe mine ma barfeai fara sa te gandesti la ce va urma.
Eu una nu am mai barfit pe nm si mi-am indreptat comportamentul.
si teroog. macar impacate cu mine! Scuzeee!