| anna753 a întrebat:

Deci o prietena m-a chemat la ea de Revelion si i-am spus ca vin, dar m-am gandit si mi-am dat seama ca nu mai vreau sa merg pentru ca pana acum nici nu vorbeam mult si nu imi place cum e ea ca persoana si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Daca n-ai o optiune mai buna mai bine te duci decat sa te plictisesti acasa. Poate cu ocazia asta o sa-ti dai seama ca-ti place si veti fi prietene. happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa o suni din timp si sa o anunti, pentru ca fata aia deja face pregatiri de masa si aranjamente.
Cam urat sa o anunti in ultimul moment, eu m-as supara daca mi-ai faca asa ceva!

| vocea a răspuns:

Salut, ar trebui sa ii spui adevarul asa este cel mai bine.

| BlackRose03 a răspuns:

Ii spui ca ai alte planuri si iti ceri scuze pentru asta sau inventezi o scuza, de ex:"a venit un bun prieten din strainatate si nu l-am vazut de mult, vreau sa petrec Revelionul cu el."
Dar cel mai bine ar fi sa ii zici adevarul, scurt si direct.Nu cred ca se va supara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca nu mai te duci, simplu ^^ Nu te complica cu tot felul de minciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si ce are daca te duci? E doar o noapte.
Ar trebui totusi sa inventezi o scuza foarte credibila asta daca nu vrei sa risti sa se supere pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii multumesti pentru invitatie si ii spui ca nu mai poti veni.
Fara alte explicatii.

| Duniajunk a răspuns:

Ori te duci cu o prietena/o sora sau un prieten/un frate ca sa ai cu cine sta și cu cine pierde timpul.
Ori ii zici ca a intervenit ceva și nu poți veni.
Ori ii spui adevărul.