| SpigiBb a întrebat:

Deci o s-o iau direct! Niste prieteni de familie s-au mutat langa noi de curand, treaba este ca acum 3 ani cand i-am vizitat aveau o fata, intre timp fata asta s-a schimbat enorm d mult in cel mai bun sens posibil.Pur si simplu o plac enorm pe fata asta.Sincer nu a durat 1 zi ca sa 'pic' dupa ea.Pur si simplu o plac enorm,am ajuns la concluzila ca o 'iubesc' stiu ca e un cuvant mare dar credetma ce simt pentru fata asta nu am mai simntit vreodata p nimeni! Am intrebat'o daca vrea sa fim impreuna,.a zis ca poate dar vorbim mai incolo asa a zis.bun am ajuns in starea aia cand toata ziua ma gandesc la ea cred ca ati patit-o si voi, si mi-am dat seama ca nu e bine ca tin atata ca ea adica nu stiu cum dar am ajuns sa nu mai am chef de nimic toata ziua sa stau doar sa ma gandesc etc! am zis ca e mai bine sa uit, adica sa fie doar o amica atata tot dar nu am reusitsad si de asta am nevoie de ajutorul vostru.Cum pot sa o uit? adica jur ca o iubesc pur si simplu simt ca nu mai sunt fete ca ea, stiu ca sunt dar nu cred, mintea mea a luat-o razna...simnt ca e perfecta si vreau sa scap d asa ceva dar cum? pur si simplu cand ii vad privirea ma da pe spate, am un gol in stomac si o senzatie de nedescris! se poate face ceva? cum as putea sa nu mai tin la fata asta? Deci tin la ea enorm dar nu vreau sa mai tin la ea chi ca o iubesc? Fundasad

Răspuns Câştigător
| Flyn a răspuns:

Buna!
Stiu cum te simti, mie mi s-a intamplat cu un baiat.Iti dai seama, o fata sa fie moarta dupa un baiat si nu el dupa fata.Am incercat sa il uit, imi tot ziceam ''Trebuie sa il uit, trebuie sa il uit'', dar degeaba.Am incercat sa ma gandesc la scoala, m-am bazat mai mult pe chestii mai importante decat o iubire si am ajuns asa sa il uit cat de cat.Eu zic sa te gandesti bine la ce vrei tu, si daca zici ca vrei sa o uiti incearca sa vorbesti mai mult cu prietenii, sa iti ocupi timpul cu ceva nou si sa eviti sa o privesti.Stiu ca e greu, dar incearca.Bafta multa:*

3 răspunsuri:
| Nicku2011 a răspuns:

Mai bine nu te chinui s-o uiti.Trece de la sinewinking

| fabilescu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci sa iti faci alta gagica ca sa poti sa o uiti.sa incerci sa tii la ea mai mult decat la "vecina" desi nu cred ca va merge.un alt sfat, cumpara cartea "Catre culmile succeselor" a lui Pavel Corut si o sa afli mai multe.cred ca 20 de ron sunt de ajuns ca sa scapi de gandurile astea.si inca un sfat, studiaza cartea cu atentie.si ma refer la studiat nu la citit.baftawinking

| Liviu_Mihalcescu_1969 a răspuns:

Apuca-te de baut