| Andrei5541 a întrebat:

Deci... o spun cat de sincer pot.

A VENIT CALDURA.
PE FACEBOOK vad o multime de adolescenti pe afara in cluburi iar pe afara poze, selfie, de toate, iar eu stau in casa.
O spun sincer, NU AM NICI MACAR UN PRIETEN sa ii spun hai sa iesim sa ne plimbam, sau hai la o bere, sau hai sa jucam un fotbal cheama tu pe alti, absolut nimeni, desi sunt in clasa a 9-a.
Tot imi propun sa ma imbrac mai frumos si sa ies in oras. dar nu prea e frumos asa singur. doar sa ma plimb singur parca mie si jena cand trec vreo 3-4 fete pe langa mine si ele is in grup.
Ajutor. cum sa rezolv, adica, sunt si timid. as vrea un raspuns gandit special pentru intrebarea aceasta. sa fie explicit va rog din suflet dau funda si o sa fac rugaciuni pentru cel ce ma ajuta laughing. Multumesc!

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

De ce nu ai nici un prieten? Ti-as propune sa te inscrii la vreun sport, ceva ce iti place tie sa faci, sau la arte martiale, la dansuri etc. Acolo inevitabil iti vei face noi prieteni, si o sa iti mai capeti increderea in tine.

| Andrei5541 explică (pentru IsabelaIssa):

Pentru ca am stat mereu in casa la calculator, in *** si acum mi-am dat seama abia cat de prost am fost. Si imi vine greu acum.