anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci: observ ca de cand am inceput scoala mereu pe acest site vad intrebari numai de genul "am o tema la romana, am o tema la matematica, care ma ajuta ii dau fundita" etc.Asa intrebarea mea este urmatoarea, dc persoanele in cauza nu isi citesc de 2 ori lectia din caiet si incearca sa rezolve tema sau na daca e lenea chiar asa de mare nu da un search pe google? Ok nu zic cand iti da o tema si nici in clasa nu iti explica sau nici pe net nu gasesti raspunsul sa ceri sa ti se dea un raspuns dar nici chiar asa vii de la scoala, te uiti un pic prin caiet dupa care zici "ee este prea greu, nu il stiu las sa intru pe TPU si sa ii intreb pe ceilalti ca oricum ma vor ajuta daca le dau funda". Dc nu va ganditi ca daca ii ajutati pe ei niciodata nu vor invata nimica pentru ca li se da mura-n gura.
Asa intrebarea mea este: ce s-ar face ei daca de exemplu nu se inventau calculatoarele si internetul? Cum mai cereau ei ajutorul?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Trebuie sa va spun ca am reusit sa fac o comparatie intre nivelul de informatie si chiar de formare a unor deprinderi intre copii de la tara, fara calculatoare, sau cu calculatoare dar fara acces la internet si pot sa va spun ca nu sunt nici mai informati, presupunand ca au recurs mai mult la carti, nici mai harnici sau perseverenti in a-si face tema. Un copil harnic si constiincios se va achita de sarcinile scola re in orice mediu; unul lenes si lipsit de responsabilitate, va proceda la fel oriunde ii va fi fost dat sa se nasca. Iar printre noi adultii, mereu se vor gasi persoane indulgente si saritoare dispuse sa-i ajute.

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu nu sunt de acord să nu întrebe copiii pe TPU dacă nu înţeleg ceva. Dacă tot suntem toţi pentru unu, putem să ajutăm dacă ştim, dar de la asta şi până la a face noi temele puturoşilor e cale lungă. Plus că poţi să îţi copiezi tema în clasă, de la un coleglaughing. Bine, asta dacă te duce capul să îţi faci şi tu temele unde ştii şi să dai la rândul tău.
Probabil, dacă nu exista netul, cereau ajutorul părinţilor, se duceau cu tema nefăcută sau îşi puneau în mişcare neuronii thinking

| Cherry56 a răspuns:

Pai de unde sti ca ei chiar nu au incercat? oricum in majoritatea raspunsurilor la "teme" sunt doar niste idei asa ca userii respectivi au si ei de munca thinking viata e prea scurta ca sa iti bagi capsoru ca probleme din astea sincer straight face adica dupa parerea mea ai dreptate da nu merita efortu sa faci atata militarie :-s

| DenysaLove a răspuns:

Nu fac militarile rolling on the floor Doamne fereste laughing
Doar ca zic ca de cand a inceput scoala vad mult mai multe intrebari legate de scoala adica cine ma ajuta sa fac ex la mate etclaughing