| BatonelCuCiocolată a întrebat:

Deci. Ori am innebunit eu, ori?! nu stiu.straight face

deci.
E vorba de facebook. MOR cand ii aud pe unii ca ei nu cersesc Like`uri si cacturi de genu. SI sunt unii care au cate 100-200-300 de like.s la fiecare poza. Si eu cum au facut rost frate? Nu tot " cesrind" like? straight face Si totusi se cred asa smecherii uni. Si nu, nu am nimic cu, Doamne Fereste.

Intrebarea mea este, totusi, cum fac ei rost de like.s la poze? Din moment ce nu "cersesc", alta varianta care ar fi?straight face Ca nici MISS/MRS nu sunt oh go on. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Dania19 a răspuns:

Pai de exemplu cand pui poza o distribui pe perete astfel vad toti prietenii tai ca ti'ai pus poza si iti dau likuri iar cand un prieten de al tau iti da like la poza apare la prietenii lui pe perete ca el a dat like la poza ta astfel si ei iti dau like daca le place poza eu asa patesc... bine nu am 200 de likuri am vreo 60-70... probabil sunt unii care si cersesc likuri dar unele nuuu tongue

| Vegah a răspuns:

Dacă au mulţi prieteni în listă cu care vorbesc periodic nu e de mirare că au like-uri. Sunt persoane pe facebook care dau like la orice, fie că le place fie că nu, sunt persoane care vor să "se dea" pe lângă anumiţi, şi cel mai uşor e să dai like. Nu e aşa greu.
Nu te descuraja că tu nu strângi like-uri la poze / linkuri ca X sau Y fiindcă e o porcărie, facebook-ul nu e relevant.

| BatonelCuCiocolată explică (pentru Vegah):

Pai nu e vorba de asta, stii si eu am like la poze in jur de 50-60 dar sti. eu nu "cersesc" sau dau share oh go on. Si crezi ca se poate vb periodic cu circa 200-300 de persoane? eu nu credpuppy dog eyes.

| Vegah a răspuns (pentru BatonelCuCiocolată):

Mda, nu se poate vorbi cu atâtea persoane, dar depinde de multe chestii. Şi eu aveam cont de facebook dar mi l-am închis în iunie anul trecut fiindcă nu mi-a mai plăcut. Aveam în jur de 100 de like-uri la fiecare poză şi nu aveam cine ştie ce prieteni cu care vorbeam, plus că nu sunt cine ştie ce frumuseţe. Unii sunt prea narcisişti şi-şi dau share la fiecare poză în fiecare zi, de-aia au atâtea like-uri. Nu ştiu la ce le folosesc, poate le hrănesc orgoliul laughing

| BatonelCuCiocolată explică (pentru Vegah):

Cam asa ceva.

| chiquita a răspuns:

Pai...au peste 1000 de "prieteni" in lista?