| Insurgent a întrebat:

Deci pe cuv meuangry
M'am saturat! Pun si eu niste intrebare la care dup nu stiu cat timp primesc un raspuns ori care nu are legatura cu chestia aia sau chestii de genu numai pune intrebari stupide blah blah

Bai nene pun ce intrebare vreau eu!

deci pe cuv meu numai pot angry ma uit de cateva zile sa vad daca se mai chinuie candva sa imi rasp
dar nimic
NIMIIIIK

Fuck!
ce *** e asta adica frate dk draq sa inventat situ asta daca de abia iti rasp candva la o intrebare

4 răspunsuri:
| BalonaşDulcee a răspuns:

E puturoasa lumea din zilele noastre laughing Vor raspunsuri dar sa raspunda nu stie... :-> iar alti de pe aici intra sa citeasca chestii amuzante sau cauta ceva asemanator situatiei lui [ca le e lene sa posteze intrebarilaughing ] glumeam big grin

| OvidiuDanzka a răspuns:

Pe cuvant ca imi vine sa grohai! Deci fa-ma sa inteleg, asta e o intrebare serioasa? Sau reprezinta rezultatul folosirii prafului vaginal (de care tot intrebi in intreebarile), in loc de pasta de dinti?
Btw, asta e o retea de socializare destul de decenta, daca nu prea iti convine nimic pe aici, renunta la viata virtuala si reintoarcete in cea normala, pentru inceput, recomand chitila, ferentari, pajura, gara de nord, in special seara!

Brb ma duc sa grohai!

| timewaster a răspuns:

1. Poate nu iti inteleg al tau "stil" de scris.
2. Poate nu toata lumea stie cum sa-ti raspunda cum sa-ti faci droguri din praf vaginal o. o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, acesta este un site plin de idioti agramati... treceti pe la scoli, invatati, si va veti afla singuri raspunsurile... salutari