Încerci să intrii in vorbă cu ea, să îi atragi atenția mai mult, dar să nu pari disperat față de ea, pentru că iși va pierde tot interesul față de tine, evident, ca orice fată )
Încearcă să discuți cu ea subiecte mai inteligente, nu genul ălora "hei, bună, ieșim la un film/suc", "ești mișto rău".
Dacă e o fată inteligentă, va fi atrasă la o discuție de genul "ai văzut seralul nou care a aparut?", "am observat că citești acest tip de carte, e preferata ta?". Sau să o intrebi sportul, muzica, activitatea ei preferata. Nu începe din prima cu întâlnirile alea pe care le doresc toți băieții, care vor să le pice fata pe care o plac, de la prima întâlnire. Mi se pare că mai degrabă câștigi o fată dacă lași o impresie bună din prima.
O fată nu va fi din prima, de la prima întâlnire, gen să îți prezinte sentimentele ei față de tine, trebuie prima dată să aibă încredere în tine, că ești pe placul ei și că ții la ea. Deci dedică-ți timpul oferindu-i atenția ta. Sper ca a fost de folos răspunsul meu
Mersi de sfat. Am să încerc. Chiar daca e putin mai mare ca mine, avem aceleași hobiuri și cam aceleasi planuri de viitor. Sper sa meargă!