| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

Deci poimaine ma va intreba un coleg daca vreau sa stau cu el, nu stiu cum sa reactionez. Adica da imi place de el, dar suntem colegi si ar fi ciudat straight face ce sa fac? Eu 50% as vrea sa fim impreuna iar 50% nu. Si cred ca i zic da, dar cum reactionez, ma va intreba face 2 face.

Răspuns Câştigător
| Miihaela06 a răspuns:

Sincer daca chiar iti place de el, ar trebui sa-i spui da. Este greu, nu am zis ca nu, mai ales fata in fata, dar incearca sa treci peste teama asta. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa nu mai vrea sa fiti impreuna, ceea ce e cam imposibil, din ce am citit de la tine. thinking Bafta multa, si nu te intimida, fii calma. :*

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu te va manca, respira, o sa treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor De unde stii ca poimaine te va intreba daca vrei sa fi cu el?
Si nu inteleg de ce ti se pare ciudat sa fi impreuna cu un coleg, mai ales ca petreci atat timp la scoala si ai timp sa il cunosti mai bine.

| vangaelis a răspuns:

E ok, daca e cuminte si te intelegi cu el nu vad problema. si sora mea a fost cu un baiat din clasa ei la liceu. amdoi erau 2 bomboane. un cuplu delicios.deci nu vad problema. Ceilaiti nu au treaba, nu este problema lor ce faci tuwinking

| BlueViP a răspuns:

Ii spui ca iti place de el si ca vrei sa fiti impreuna. Nu conteaza ce zic colegi.