| notsurewhoiam a întrebat:

Deci poveste lunga cine vrea sa o citeasca pe toata si sa imi ea un sfat ma bucurhappy cine nu sa nu comenteze...deci de unde sa incep sunt in clasa a 8-a si va trebui sa merg la liceu mai departe am medie destul de mare zic eu adica pot sa intru oriunde vreau si faza e ca nu stiu nici eu unde petru ca grupul meu de prieteni gascahee hee e "impartita" in mai multe licee cel mai bun liceu din oras si recunoscut in tara e gheorghe lazar si eu oriunde as merge vreau stiinte ale naturii clar si la lazar nu merge nimeni din scoala mea nu stiu de ce sunt medii foarte mari dar nu vor si intr-un fel bine pentru ca vreau sa scap de eilaughing si sa dau de altii noi dar mi-e frica, ca nu o sa ma integrezsad se spun multe zvonuri ca acolo merg copii de bani gata fitosi si nu stiu ce dar peste tot sunt asa am o prietena care e la lazar la mate info si ii place foarte mult are niste colegi de nota 10 si mi-a zis ca e un liceu super bun ca o sa ma descurc pentru ca se axeaza numai pe materiile de pe profil si asta si vreau dar mai am prieteni care nu s-au integrat asa de bine si eu vreau sa pot sa spun ca anii de liceu sunt cei mai frumosi nu sa tocesc intruna si sa nu am parte de nici o distractie adica nu stiu alte clase merg in cabane ies in oras chestii si altele nu si mi-e frica de ce o sa fie acolo mai ales ca daca o sa merg o sa fiu singura din generatia mea asalaughing mai este al doilea cel mi bun liceu din oras octavian goga iarasi vreau la stiinte eu aici am vrut prima data dar daca o sa merg aici o sa fiu cu 10 colegi de ai mei si din alte clase care vor toti acolo si si intra si cu majoritatea nu ma inteleg prea bine adica avem caractere total diferite si nu imi prea convine si e numai o clasa deci o sa ma simt ca in generala:@ dar chestia e c aici se invata foarte mult si e o resatrictie de:@ caci vor sa intreaca lazarul si daca vrei sa faci fata ori trebuie sa inveti foarte mult ori sa ai pile ca sa te treaca ceilalti prieteni care sunt aici imi zic sa vin aici ca e mai bine si intr-adevar aici sunt convinsa ca o sa am parte de colegi calumea si si daca nu macar o sa mai am alti prieteni din clase mai mari deci asta e povestea mea e mai complicat dar chiar nu stiu ce sa fac nu vreau nici sa fiu tot cu aproape ceiasi colegi in clasa nici sa fiu chiar singura nici nu vreau sa invat sa nu mai ies din casa ca sa pot sa fac fata dar nici sa ma las pe tanjeala si sa am note numai cat sa trec voi ce ma sfatuiti ce ati face in locul meu? funda daca vreti:*

6 răspunsuri:
| Adda_5780 a răspuns:

Nu ai spus daca esti din bucuresti( sau de unde oi fi xD) daca esti din bucuresti: lazar e un liceu ok, numai ca sunt care se drogheaza:s profii sunt ok, asta pentru ca nu sunt exdraordinari. in orice caz, ar trebui sa te duci unde simti tu. de ce sa nu mergi intr-un loc necunoscut? o sa fie amuzant, o s ate integrezi, pentru ca dupa felul in care ai relatat esti o persoana de treaba. o sa fie bine si la liceu. vorbeste si cu ai tai; poate pot sa te ajute intr-un fel. succes si bazeaza`te pe tinebig hug (fundabatting eyelashes? )

| kidulinha a răspuns:

Eu m-as duce in Lazar,sincer!
Nu toti sunt fitosi, nu toti au bani. Si la noi in liceu de ex sunt unii cu bani, unii fitosi dar sunt multi de treaba, chiar f multi. Si tu, fiind boboaca te integrezi imediat,toata lumea vrea sa se imprieteneasca si muuulti sunt in aceeasi situatie ca tine. E super mf la liceu, desi cand eram boboaca si eu aveam niste temerii, m-a speriat.dar dupa prima saptamana eram prea fericita. liceul chiar e genial :X Nu-ti face griji, orice ai alege te imprietenesti repede. Si nu trebuie sa te duci si tu unde se duc toti colegii tai. :*
Succes >big grin

| CrazySoursD a răspuns:

Pai ar trebui sa alegi liceul acela.cel mai bun Gheorghe Lazar, pentru ca tu contezi.Si oriunde te ai duce risti sa intalnesti anturaje proaste sau copii de bani gata.dar gandeste'te pozitiv.ca o sa te integrezi si o sa-ti traiesti cei mai frumosi ani din viata ta intr'un liceu perfect pentru tine! bafta la examene :*

| NoNameGee a răspuns:

Nu este neaparat sa te suci unde merg si colegii tai.
Pentru ca o sa cunosti alte pers in afara de ei, ceea ce este bine.
Cu "fostii" colegi te poti vedea oricand si in alta parte.
Nu`i panica cu integrarea o sa fie foarte bine si super mf la liceu(indiferent de liceu)... O sa iti dai seama de acest lucru singura...

| yellowalien a răspuns:

Du-te la Lazar, daca ai medie mare. Lasa zvonurile, ca si despre cel mai bun liceu din orasul meu circulau zvonuri ca ar fi populat de satanisti, copii de bani gata si fitoase, dar s-a dovedit a nu fi asa.
Stii tu cum e cu invidia, vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acri.
Du-te asadar la liceul cel mai bun, pentru ca acolo vei avea competitie, nu vei slabi nivelul, te vei integra cu siguranta, deoarece intr-un mediu de oameni cu IQ ceva mai ridicat eu zic ca se poate comunica. Lasa colegii, nu plange dupa ei, deoarece prieteniile adevarate se mentin si daca nu mai urmati acelasi liceu. Tot ce inseamna relatie superficiala se va stinge, iar prietenii adevarati vor ramane.
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Gândeşte-te foarte bine cam ce ai vrea să faci după liceu şi du-te la liceul care te va ajuta cel mai mult să reuşeşti. Restul sunt fleacuri, colegi buni şi colegi răi vei avea peste tot, precum şi profesori buni şi profesori răi. Succes!
Uite un mic ajutor pentru examene. Dă click pe http://lecturirecenzate.ro/