O poveste impresionanta si romantica. Cel mai bine, incearca sa te intalnesti cu el si sa discutati despre asta. Poate o sa ajunge-ti la un compromis. Ascultati inima.
Pentru mine e mai mult o poveste de groaza! Si parca viata e mai plictisitoare fara noi doi certandu-ne in plus daca e totul un joc pentru el. I get hurt! Si nu vreau asta!
Si mie mi se intampla uneori asta. Dar, daca te-a sarutat, inseamna ca s-a indragostit.
Ce drăguț.
Știi, inima și mintea nu prea pot fi "împăcate "în același timp. Eu te sfătuiesc să-ți asculți inima, dar să nu-ți neglijezi nici mintea.
Ar fi frumos să știi că acel baiat chiar ține la tine și sentimentul este reciproc, până la urma nu ai nimic de pierdut. Vorbește cu el.
Succes.
Bisous!
Adica el toata viata a vrut sa se razbune pe mine. Daca asta e un plan siret de a lui?
Dacă nu comunici cu el de unde știi ce gândește!?
Vorbește cu el, și pe urmă iei decizii!
Eu cred ca s-a îndrăgostit de tine un sărut niciodată nu il face un baiat care nu simnte nimic. Cred ca mai degrabă de tachineaza, iar tu nu iti dai seama(tot un semn din dragoste). Dar eu zic sa vorbitor ca doi oameni normali, ca doar nu aveți 10 sa nu știți ce simtiti si sa te lamuresti si tu si el cu ce se întâmpla între voi. Mult succes!
Chestia e ca atunci cand incercam sa vorbim ne comportam ca niste copilasi. Ne certam si niciodata nu apuc sa zic cea ce vreau.
Dupa mine ar trebui sa il intrebi cumva, daca esti timida scrie-i un SMS, daca nu intreaba-l in fata daca te place si daca inima iti spune ca si tu il placi, cu atat mai bine! Eu cred ca el te place dar e prea timid sa-ti spuna.
Eu timida..Phh! Sau mai bine el timid. Cate nu mi-a facut si faptul ca e sociabil si toata lumea il adora.Isi schimba iubitele mai des decat imi schimb eu sosetele. Probabil ar fi ciudat ca noi doi sa fim impreuna!
Ca sa iti dai seama daca te place uitete daca cand vorbesti cu el roseste in obraji, transpira, daca da sigur ii place de tine!