anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci prietena mea are din nou nevoie de ajutorul vostru. La banchet la ea trebuie sa isi aleaga un partener pentru un concurs de miss, inca nu s-a propus cine cu cine sa mearga dar ea ar vrea sa ia pe un baiat dar problema e ca toate fetele il vor, si ea e putin mai rusinoasa si nu stie daca acel baiat vrea sa mearga cu ea. Ceilalati baiati dupa cum am inteles sunt mai naspa. Intrebarea e : cum sa faca sa o invite el pe ea? cum sa se poarte bla bla cred ca v'ati dat seama ce as vrea sa spun. Ar vrea cat mai multe explicatii

Răspuns Câştigător
| Vlad_1161 a răspuns:

Eu o sfatuiesc sa fie sincera, sa mearga la el si sa il intrebe daca vrea sa o insoteasca la banchet. Cateodata sinceritatea si putin curaj e mai bun decat sa tot amani si sa o dai la intors. Daca el accepta e bine, daca nu, well, macar a incercat si stie un lucru.

1 răspuns:
| Vlad_1161 a răspuns:

Cel mai bine e ca prietena ta sa mearga la el si sa il intrebe daca doreste sa o insoteasca la banchet. Cateodata e bine sa fii mai direct. Daca va accepta e bine, daca nu, well, macar stie si isi poate gasi altul din timp.