| butterflyflyaway a întrebat:

Deci.prietena mea, cea in fata careia am gresit cu acel baiat. mi-a spus ca prietenul meu m-a inselat cu alta. lucru pe care l-a zis in fata intregii gasti. iar eu m-am cerata cu prietenul meu.si acum imi pare rau ca am avut incredere in ea in aceasta faza pentru ca am aflat, din alte surse ca ea de fapt nu il placea asa de tare pe baiatul de care am facut eu misto si ca de fapt il place pe. prietenul meu. sh voi ati avut dreptate cu totii...chiar noi doua nu suntem prietene. si stiu ca eu am calcat stramb prima.dar.chiar sa faca ceva de genul|? iar fata care s-a bagat intre noi in faza cu statusul acum este certata cu ea deoarece i-a zis ca nu a fost corect ceea ce a facut. imi apare rau ca ele doua s-au certat din cauza mea si imi pare rau ca am calcat stramb in aceasta "prietenie". sh regret din tot sufletul ca nu am avut incredere in iubitul meu care pana la urma. m-a iertathappy

1 răspuns:
| DrViorel a răspuns:

Da, eu zic ca esti prea tanara sa traiesti drame de la o varsta a tineretii! in viata o sa mai fie sanse si pe viitor vei regrata anii in care te-ai suparat sau,, regretat din tot sufletul" pentru niste lucruri care oricum vrei nu vrei se vor termina iar daca nu se vor termina vei realiza, ca lucrurile se schimba, vin noi sanse noi oprtunitati, daca iti respecti semenii si pe tine, a tunci vei ajunge bine. Si pe viitor incearca sa suferi cat mai putin, sa cazi in depresii cat mai putin, traieste-ti viata pe cat posibil. O zi buna iti doresc!