| byabubu a întrebat:

Deci prietena mea cea mai buna are 16 ani ( in noiembrie ) iar eu am 15 ( in decembrie ). Faza e ca noi ne cunoastem din totdeauna adica avem o prietenie foarte stransa si am trescut impreuna. Chestia care ma framanta e ca ea nu e dezvoltata deloc si nu are nici menstruatie. Eu m-am dezvoltat destul de rapid si cred ca se simte foarte prost. Nu pot sa o vad asa... ma simt oribi.
Oare e posibil sa aiba vreo boala? Nu stiu, ma gandesc mereu la ea si nu vreau sa fie trista pentru asta... si pentru ca baietii nu se uita la ea.

1 răspuns:
| 德尼莎 a răspuns:

Nu trebuie sa Îți faci griji daca ea nu s-a dezvoltat inca nu e pentru ca are vreo boala ci pentru că asa este organismul ei. Are timp suficient ca sa se dezvolte. Iar cu băieții... nici asta nu e ceva "wow" ca sa spun așa. vei vedea ca in timp își va gasi jumătatea, cu timpul se va rezolva tot! Tu pana atunci trebuie să îi dai sfaturi și să îi fi alături la bine si la rău exact cum cred ca face si ea ^^
Știi cum e, timpul le rezolva pe toate. ai sa vezi ca peste câțiva ani va fi de nerecunoscutwinking