| IIIIIIIIIIIII a întrebat:

Deci: prietenei mele cele mai bune ii place un baiat. Si lui ii place de ea. Amandoi stiu ce simte fiecare fata de celalalt. Petrec mult timp impreuna, se intalnesc, vorbesc ore intregi la telefon... Eu cred ca sunt impreuna pentru ca fac toate aceste lucruri, dar prietena mea ma contrazice si spune ca nu sunt pentru ca inca nu a intrebat-o daca vrea sa fie cu el. Voi ce credeti? Va dau funda si vot/uri.

7 răspunsuri:
| aleksuta a răspuns:

Se poate ca cei doi intr-adevar sa se placa dar niciunul sa nu aiba curaj sa isi marturiseascawinking

| Destinee a răspuns:

Am si eu o prietena si e in aceeasi situatie! Am intrebat-o daca e impreuna cu el si mi-a raspuns la fel! Ar trebui sa o crezi pe prietena ta, nu cred ca ar avea de ce sa te minta...happy
Bye:*

| alexyutzamaxim a răspuns:

Ii este rusine,am patit-o cu prietena mea,cand o intrebi asta,se uita asa aiurea pe pereti? daca da,inseamna ca se gandeste la el :p, asta e cauza, bafta la spionajbig grin

| Andarock a răspuns:

---> Eu cred ca el tine mult la ea, iar ea la fel simte pentru el. happy

---> Daca sunt fericiti impreuna, ar trebui sa te bucuri pentru ei!

---> Numai bine! puppy dog eyes

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Iti spun repede; sunt impreuna "neoficial".hee hee
Teoretic, sunt impreuna, chiar daca nu i-a cerut prietenia. Adica, dupa fapte, cam asa este.
Sper ca te-am ajutat!

| Roberto a răspuns:

Pai daca se plac si sunt atata timp impreuna normal ca formeaza un fel de cuplu insa probabil le este rusine sa recunoasca sau stiu eu din ce motiv.Nu trebuie sa intrebi pe cineva daca vrea sa fie impreuna cu tine din moment ce deja este.Chestia cu intrebatul este puerila.Parerea mea.

| Lora a răspuns:

Pai ai incredere in ea daca ti-e prietena adevarata nu minte.