| ownage a întrebat:

Deci prietenei mele ii place de Bear Grylls (tipul care prezinta pe Discovery Technici esentiale de supravietuire) si intotdeauna vorbeste despre el cum fac sa il uite? lolbig grinbig grinbig grin

9 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu faci nicicum sa il uite, ii place emisiunea probabil implicit si prezentatorul.Cu ce te deranjeaza pe tine ca ea vorbeste despre emisiunea aia? Banuiesc ca vorbeste despre ce face omul in emisiune nu despre ce face acasa.Deci nu trebuie sa faci nimic. E de lol, asa e.Bafta!

| alexutu001 a răspuns:

Salut, taie-i cablu la tv si atunci nu mai are despre ce sa vorbeasca:d glumeam nu prea ai ce sa-i faci poate daca se termina emisiunea lui ceea nu cred ca are episoade noi trebuie sa recunosc e tare tipu si stie destulehappy

| Razvan a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema.Toti am avut cand eram mici vedete cu care eram convinsi ca ne vom casatori cand vom fi marioh go on
O sa ii treaca cu timpul ai sa veziwinking

| Danny a răspuns:

Cu totii avem momente in care ne place de un prezentator sau ceva. Totusi, nu ai ce sa-i faci. Poate sa o mai scoti in oras la un film ceva, sa se distreze si sa cunoasca pe cineva in -carne si oase-.
Succes big grin

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu am inteles daca tu esti fata sau baiat! Presupun ca baiat si raspunsul meu ia in considerare acest lucru! Amor virtual... Doar cel real o poate aduce cu picioarele pe pamant! Dar pe tine nu are de ce sa te supere! In cel mai rau caz se gandeste la el si face amor cu tine! Dar cine este castigat? TU!

| Bunny a răspuns:

Zii ca e insurat si cu 3 copii si mai bine sa isi ia gandu'. Acum doar ii place ca i se pare interesant dar o sa ii treaca. Tu nu ii poti impune la ce sa se uite sau nu, pe cine sa admire sau nu. pe cine sa placa sau nu, etc. O sa ii treaca fara sa intervii tu.Cred ca fiecare persoana place si admira o alta persoana mai cunoscuta(actor, cantaret, dansator, prezentator tv etc). Nu lasa sa te deranjeze detaliul asta.happySper ca te'am ajutathappy.

| xDudeee a răspuns:

Buna! Nu ar trebui sa faci nimic... Bucura-te ca nu este Justin Bieber si este un om destept, curajos si in primul rand cult! Eu una as avea ce invata de la prietena ta! Faptul ca nu ii plac "piti" sau "Babyyyy, offfff" te scoate in evidenta si te ajuta intr-un fel sa descoperiti impreuna technicile de supravietuire! Daca tie nu iti place o poti ruga sa nu vorbeasca despre el atunci cand se afla in preajma ta! Daca e prietena adevarata va intelege! Multa bafta!

| aldeaadinamaria a răspuns:

Ce rea e fata aia bear grylls e iubitul meuQ! eu is nebuna dupa el eu ma maruit cu el

| nicko a răspuns:

Zii ca e prea batran pentru ea laughing