anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci problema mea e fff complicata...Imi place de 4 baieti, dar nu in acelasi timp Ei se numesc:Ionut, Ion, Alex, Eduard...

Deci sa va povestesc ce s-a intamplat cu fiecare
Ionuttongueai de multe ori ne intalnim la scoala si vorbim, pentru ca clasa lui e langa clasa mea. El trece in clasa a 7-a si eu in a 6-a Stiu ca ii place de o fata din clasa mea Dar e super cool si e super dragut

Ion:Tatal lui lucreaza la tatal meu Am fost impreuna cu el si familia lui si familia mea la munte Acolo erau mai multi copii si am decis sa ne jucam macao pe provocari.Si o fata la provocat sa ma sarute pe mana, apoi ma provocat pe mine sa il sarut pe obraz, dar a intervenit ceva si nu am mai putut juca Si el trece in clasa a 7-a Si ii place de acceasti fata care ii place si lui Ionut dar a fost impreuna cu ea, dar acum e liber

Alex:OoO da... E super dragut, e o dulceata cand am fost la matusa mea a trecut de cateva ori cu bicicleta ca sa ma vada pe mine Trece in clasa a 8-a dar e scund... Ii place de aceeasi fata care le place lui Ionut si Ion, dar e liber

Eduardbig grine la gradinita mia oferit cadouri, m-a sarutat pe obraz si alerga dupa mine sa ma sarute acum e in clasa cu mine am fost colegi de banca 3 ani aproape si stiu ca ma place si eu il plac pe el,,, dar ii place de o fata care e in clasa cu Ion si Ionut dar ea e urata si rea Dar chiar o place... Mia zis pe mess si va dati seama cum m-am simtit ca mi-a spus ca ii place de cineva si eu am intrebat de cine si stateam cu sufletul la gura cand scria si cand am vazut am cazut de pe scaun serios

Va rog sa ma ajutati Ms!

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ion ca doar e si el omwinking
Aia urata si proasta e cam inteligenta de le place tutuor de ea. Face vraji noaptea la 12 si le leaga cununiile sau ceva de genul?

| Silvia a răspuns:

Deci niciunul din ei nu e pentru tine, cred că ţi-ai dat şi singură seama. O adevărată telenovelăhee hee.

| Flav a răspuns:

Mno, alta care sare din polen in polen. Hai ca dau cu banul, desi eu l-as alege pe Ion, imi place numele.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Am citit întrebarea cu atenție, în aceeași situație am fost și eulaughing Sunt o iubăreață greu de stăpânit și când trec mai mulți băieți pe lângă mine... se prăbușește lumealaughing Dar te pot ajuta! Te sfătuiesc să-l alegi pe Ion, vă cunoașteți, e „disponibil", și ai certitudinea că te place și vrea să fiți prieteni. Fii și tu prietenoasă cu el, petreceți mult timp împreună! A fost cu fata aceea, dar dacă s-au despărțit și el nu a mai căutat-o, înseamnă că nu mai simte nimic pentru ea. Baftă!

| unknown a răspuns:

Pai daca la fiecare le place de cate cineva ehh m-ai bine iai lasa in pacelaughing

| Bubbles a răspuns:

Apropriete de cel care se poarta frumos cu tine si care te face sa te simti bine... ascultati inima...

| Foxilikkkă a răspuns:

Pai si tu de fapt ce vrei sa faci?straight face
Iti plac patru baieti, dar nu in acelasi timp? rolling on the floor
Lui Eduard ii place si de tine si de tipa aia?! Afla si tu de cine ii place tipei asteia ca doar nu ii plac toti cei 4 baieti care iti plac si tie, si in functie de care il alege, ai acces liber la ceilalti 3! Si asa dispare si tipa asta rea si urata din peisaj laughing, dar vezi sa nu se bage in relatiile talehee hee

Of of, complicata treaba asta, m-am gandit mult! laughing))
Dragostea asta whistling

| Catalina_6831 a răspuns:

Buna. din cate ai spus, fiecare e indragostit de cate o alta fata, deci ai sanse mici. oricum nu te grabi, esti mica inca, ai timp cand cresti mai mare, si ai sa-ti dai seama de unlele lucruri. sper ca te-am ajutat:*

| x4z5 a răspuns:

...pai scapa de fata aia care ii place lui alex, ionut si ionlaughing

| Alecs_2170 a răspuns:

Mai e foarte complicat

hee hee

vezi si uh care te place.

| bmcriss a răspuns:

Eu zic sa mai gasesti inca 2 si sa dai cu zaru ...ala care pica faci tot posibilul sa il desparti de fata cu care este / sau ii place si te bagi pe el happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte complicat intr-adevar, dar pana la urma de cine iti place cel mai mult? Nu stiu cum sa iti explic... dar cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde niciunul, ai mare grija cu cei 4 cavaleri.Incearca sa ii intrebi ce parerea au despre tine si nu stiu daca e bine sa le dai de inteles ca ii placi...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa il alegi pe alex.
intotdeaunalaughing:*

| justme_4441 a răspuns:

Problema de matematica?laughing