Ion ca doar e si el om
Aia urata si proasta e cam inteligenta de le place tutuor de ea. Face vraji noaptea la 12 si le leaga cununiile sau ceva de genul?
Deci niciunul din ei nu e pentru tine, cred că ţi-ai dat şi singură seama. O adevărată telenovelă.
Mno, alta care sare din polen in polen. Hai ca dau cu banul, desi eu l-as alege pe Ion, imi place numele.
Bună! Am citit întrebarea cu atenție, în aceeași situație am fost și eu Sunt o iubăreață greu de stăpânit și când trec mai mulți băieți pe lângă mine... se prăbușește lumea Dar te pot ajuta! Te sfătuiesc să-l alegi pe Ion, vă cunoașteți, e „disponibil", și ai certitudinea că te place și vrea să fiți prieteni. Fii și tu prietenoasă cu el, petreceți mult timp împreună! A fost cu fata aceea, dar dacă s-au despărțit și el nu a mai căutat-o, înseamnă că nu mai simte nimic pentru ea. Baftă!
Apropriete de cel care se poarta frumos cu tine si care te face sa te simti bine... ascultati inima...
Pai si tu de fapt ce vrei sa faci?
Iti plac patru baieti, dar nu in acelasi timp?
Lui Eduard ii place si de tine si de tipa aia?! Afla si tu de cine ii place tipei asteia ca doar nu ii plac toti cei 4 baieti care iti plac si tie, si in functie de care il alege, ai acces liber la ceilalti 3! Si asa dispare si tipa asta rea si urata din peisaj , dar vezi sa nu se bage in relatiile tale
Of of, complicata treaba asta, m-am gandit mult! ))
Dragostea asta
Buna. din cate ai spus, fiecare e indragostit de cate o alta fata, deci ai sanse mici. oricum nu te grabi, esti mica inca, ai timp cand cresti mai mare, si ai sa-ti dai seama de unlele lucruri. sper ca te-am ajutat:*
Eu zic sa mai gasesti inca 2 si sa dai cu zaru ...ala care pica faci tot posibilul sa il desparti de fata cu care este / sau ii place si te bagi pe el
Foarte complicat intr-adevar, dar pana la urma de cine iti place cel mai mult? Nu stiu cum sa iti explic... dar cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde niciunul, ai mare grija cu cei 4 cavaleri.Incearca sa ii intrebi ce parerea au despre tine si nu stiu daca e bine sa le dai de inteles ca ii placi...bafta