| andrei_5770 a întrebat:

DECI PT INCEPUT AM 15 ANI SI AM ACNEE [cosuri]. deci am inercat toate produsele si cremele:zyneryt, schinoderm, pastile si[ altele care nu mai stiu cum se numeste] creme de fata :1. argila 2.aspirina 3. drojdie.deci intrebarea este : Cum pot scapa de cosuri? ce ati folosit voi si a dat rezultate?

P. S :am fost la dermatolog si imi da aceleasi produse
:sunt baiatwinking
:fara sfaturi de genu':o sa treaca crying

Răspuns Câştigător
| aanndreeaa a răspuns:

Pai:d
Du.te la o farmacie naturista si cumpara.ti Lotiune antiacneica cu extract de busuioc de la Cosmetic Plant.sau orice solutie dezinfectanta care contine alcool:d.Nu e scumpa.in jur de 9 lei.
Mai cere si propolis de concentratie 30%.
Si acum urmeaza partea mai ciudata.Te duci la farmacia veterinara.si ia Mibazonlaughing.E foarte eficient.
Seara.te dai cu solutia dezinfectanta.pui pe un disc demachiant si apoi dai cu ea usor pe fata:d. Dupa procedezi la fel si cu Propolisul.si la sfarsit dai cu Mibazonul.si lasi asa pana dimineata, dar ai grija sa te speli bine a doua zi ca propolisul e putin galben si se ia greuhee hee.
Eu folosesc aceasta metoda de mult timp si da rezultate.si dupa ce cosul dispare nu trebuie sa mai folosesti neaparathee hee.Eu aplic aceasta metoda doar cand apare cate un cos mai evident.
Te asigur ca functioneaza si e foarte rapid:d.Scapi de cosuri in maxim o saptamana.:d

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru aanndreeaa):

Are ceva daca tinctura de propolis are alcool? fiind lichida

1 răspuns: