| MomaieLoveGogaie a întrebat:

Deci pur si simplu simt ca nu mai rezistsad. Simt ca familia mea nu ma mai intelege.Cu tata am o relatie foarte rece.Mama uneori e OK. Dar daca fac ceva ce nu i convine, incepe sa tipe chiar daca pur si simplu nu are dreptate, i zic sa nu mai tipe asa ca o aud foarte bine mai incet ca sunt la 10 cm distanta de ea, dar ea continua reprosandu-mi ca am note ENORM de mici(cea mai mica nota fiind 7 la mate)si apoi, imi interzice sa fac tot ce mi-am planuit(sa ies afara, sa stau la pc, sa ma uit la tv). Interpreteaza ABSOLUT tot ce zic, iar daca spun ce nu imi convine, totul se ia de la inceput. Ce sa mai fac?straight faceM-am saturat sa imi anulez planurile gandite o saptamana la secunda. O discutie ar fi pur si simplu imposibila.

4 răspunsuri:
| Creolina a răspuns:

Te inteleg prin ce treci, prin acelasi lucru trec si eu acum cu familia mea.Si cand incerca sa discut cu mama incepe sa crizeze la mine sh daca incerc sa-i explic acel lucru imi zice ca ii comentez sh ca nu stiu ce sh mai bine tac sh o las pe ea sa vorbeasca.Si dupa aceea tot ea vine la mne.Sau daca tipa prea tare si ma enerveaza la culme. ca sa nu tip si eu la ea sa nu fie ca la nebuni intru la mine in camera incui usa dau muzica la maxim si ii zic sa-mi dea un msj cand a terminat de vorbit laughing) si se potoleste singura.

| Bambiii a răspuns:

Asa sunt si parintii mei. Dar eu una m-am obisnuit cu ei. Poate ai prins-o pe mama ta intr-o zi mai proasta.Incearca sa incepi o discutie cu ea cand este calma.si va intelegeti ok. Iao frumos si spune-i ca vreti sa vorbiti dar sa nu ridice tonul si zii tot ce te deranjeaza, descarca-te.Pana la urma urmei nimeni nu este perfect(in legatura cu nota la matematica). Poate are cateva probleme la servici sau nu stiu.si se descarca pe tine. (eu asa patesc tot timpul rolling eyes). Incearca si tu sa nu ii mai dai motive sa tipe la tine.Intelege-o.Eu mi-am mai rezolvat din probleme ducandu-ma la un psiholog. Poate suna ciudat dar m-a ajutattongue. Sper sa treci peste si sa fie totul ok.Mult succes:*

деревообрабатывающее оборудование купить

электронные книги Харьков

доставка цветов Киев

| Simplykid a răspuns:

Nu esti singura in situatia asta parintii nostri uneori chiar nu pot sa ne inteleaga e de fapt un conflict intre generatii. In legatura cu nota 7 fiind cea mai mica explica-i ca nu mai reusesti sa faci fata si ca ai avea nevioe de o mica pauza. Ei cred ca prin anularea planurilor noastre reusesc sa isi impuna respect dar, parerea mea e ca reusesc doar sa ne pierdem increderea in ei. Uite o idee e sa ii spui sa citeasca parerea ta daca nu poti avea o discutie normala happy, poate atunci va vedea din alt punct de vedere relatia dintre copii si parinti

| YOandreea a răspuns:

Te inteleg perfect. da eu una nu ma mai intereseaza de mama poate sa tipe sa faca ce vrea nu ma intereseaza. inainte nu puteam sa plec la bar sa ma intalnesc cu piretenii mei adica cei mai buni prieteni. si tipa la me. iar eu una m-am saturat si am lasat-o in pace si eu am note destul de mici de fapt am colectie de la 4 pana la 10. si eu una zic sa o lasi sa tipe si trateazo cu indiferenta