| Oficial a întrebat:

Deci.sa incep cu inceputul.happy. Acum sunt clasa a 9. a iar in generala de vreo 2-3 ani am avut o prietena fff buna.Adica era prietena mea cea mai buna. Ii spuneam totul dar ea nu era chiar asa comunicativa.Ma asculta intotdeauna.Nu se gandea la altceva atunci cand ii povesteam anumite lucruri importante din viata mea. nu spunea la nimeni ceea ce. i povesteam si imi dadea mereu cele mai bune sfaturi doar ca atunci cand venea vorba de ea nu era la fel.adica niciodata nu. mi povestea ea singura.trebuia sa scot cuvintele cu clestele si daca nu reuseam tot ea se supara.Am incercat s. o inteleg dar n.am reusit nici pana acum. Din cate stiu eu n.are proble in familie(parintii ei se inteleg perfect) si nici cu baietii. e comunicativa si nu inteleg de ce s.ar purta asa. Singura problema a ei este faptul ca ea sta la bloc si nu are cu cine iesii.are o singura prietena prin cartier si se intelege super cu ea(o area doar pe ea pentru ca nu sunt copii acolostraight face) doar ca nici ele nu se vad prea des.invata in scoli diferite.asa ca eu ma consider cea mai buna prietena a el(a confirmat. o si ea) Insa in ultima vreme.cam din al doilea sem al clasei a 8. a ne.am cam certa. Dar ne impacam repede. Iar acum.aflu de la o colega din liceu(cu care am fost si. n generala) ca maica.sa a nascut.:o(eu cu ea am intrat in licee deferite.sad)Am ramas socata.imediat am sunat. o. am inceput sa plang de fericire.nu.mi venea sa cred ca are o suriara(era singura la parinti). si am aflat ca are o saptamana.(am aflat cu cateva saptamani in urma) Asa ca mi-am dat seama ca maica.sa era gravida in timp ce noi eram la scoala.si nu am putut sa-mi dau seama de ce nu mi. a spus. Daca nu. mi spune colega mea ea nu mi.ar fi spus niciodata.sadAm intrebat. o de ce nu mi. a spus iar ea cica n. a spus la nimeni.Sincera sa fiu iar am inceput sa plang dar nu de fericire ci de trisete.nu.mi venea sa cred ca o vedeam zi de zi la scoala.stateam cu ea cel putin 6 ore pe zi si nu mi. a spus.Noi doua stam in zone diferite si e cam mare distanta intre noi dar are o bunica pe langa mine asa ca avenit la ea si am stat si varaimpreuna dar tot nu mi. a spus.Asa ca intrebarea e :Cum poti ascunde faptul ca o sa ai o suriara de cea mai buna prietena a ta? Nu pot sa intele. Iar acum imi dau seam ca dupa toti acesti ani n. o cunosc nici un pic.straight face. Si ma enerveaza faptul ca mi-am dat seama de asta acum cand suntem mai despartite ca niciodata. Dar intr. un fel sunt fericita ca a reusit sa intre in aceeasi clasa cu fata din cartier de la ea si cu o fosta colega de. a nostra cu care se intelege bine.Si totusi sunt nespus de fericita ca are o surioara.si imi e tare dor de ea.straight face. Ce credeti? Care ar putea fi motivele pentru care ar ascunde asa ceva de mine? Voi ati face la fel? Ce.ati face daca at fi in locul meu.puppy dog eyes? Funda.love struck.

2 răspunsuri:
| LadyGA a răspuns:

BunA! probabil ea e genul mai inchisa in sine, sunt persoane asa si nu ai ce face! trebuie sa incerci sa ii spui ca nu are incredere in tine. ca vrei sa ii fii alaturi si la bine si la rau. comunicarea e cea mai buna! bafta

| Doini112 a răspuns:

Salut cred ca ea a vrut sa spuna dar nu a gasit momentul potrivit. sper ca data viitoare sa iti spuna toate secretele si sa fiti din nou cele mai bune prietene...