| HardcoreCountry a întrebat:

Deci...sa incep...cu inceputulbig grin

Sunt in clasa a 6-a si am o prietena foarte buna, Ioana. Ne-am inteles de cand am venit eu noua la acea scoala pe a 4-a. Am fost cele mai bune prietene si ne spuneam orice. Doar ca de un timp a intervenit ceva. Ea il place pe un baiat de la noi din clasa care intamplator nu o prea baga in seama. El sta in banca pe randul de langa mine si la ora de matematica mereu vorbim si ne "comparam" rezultatele de la exercitii. Prietena mea Ioana s-a suparat pe mine si crede ca e ceva intre noi doi, dar chiar nu e nimic. Suntem prieteni foarte buni si atat.

Cum s-o fac sa inteleaga chestia asta si sa fim iar ca inainte?

Funda:X

Răspuns Câştigător
| ghineanamaria a răspuns:

E chiar dificila problema ta dar incearca sa ii explici ca nu e asa cum crede ea si stai mai mult cu ea ori vorbeste cu baiatul cand nu e ea prin preajma

4 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Explica`i ca tu doar iti compari rezultatele cu baiatul ala si nu esti cu el, daca o sa fie o prietena buna o sa te creada intradevar.Sau spune`i sa va chieme pe amandoi in fata ei si sa recunoasteti ca nu sunteti impreuna ci doar va comparati rezultatele la mate.
Petrece mai mult timp cu ea mai ales acum ca e vacanta si ca nu mergi la scoala.

| Ladybuug a răspuns:

Ankutza, prietena ta Ioana s'ar putea sa creada ca este ceva intre voi deoarece voi vorbiti in ore si ei ii place de acel baiat foarte mult. Ai putea sa vorbesti cu acel baiat sa o bage in seama, poate chiar sa stea impreuna. Daca nu merge incearca sa vorbesti cu ea despre aceasta si sa incerci sa nu mai vorbesti cu acel baiat [ nu sa nu vorbesti deloc ], doar sa reduci convorbirile. Atunci ea va vedea ca ii esti o prietena adevarata si va veti impaca. Funda, te rog. Sper ca te'am ajutat.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ce ii este asa greu sa intelega ca sunteti doar colegi?
Spune. i asta, si daca ar avea incredere in tine, nu ar face asa. Daca nu merge nici asa, mai bine te multi in cealalta banca. Poate asa ii trece happy

| Kaya_1133 a răspuns:

Daca esti asa buna prietena cu baiatul acela poti sa il intrebi ce parere are despre Ioana si sa incerci sa o ajuti. Daca nu, incearca sa nu mai vorbesti asa mult cu el mai ales cand e ea prin preajma.