| Caty_8634 a întrebat:

Deci, sa incep cu inceputull.Eram la ora de mate dadeam test iar eu aveam copiute.Cand ne dat testul inapoi mi-a zis ca am copiat problema"X". A vorbit cu mama(mama vine saptamanal la scoala) si i'a spus ca parerea ei este ca am copiat si etc(nu m-a prins cu copiute). Acum cateva zile am dat iar alt test la care nu am avut copiute, dar vine mama unei colege si ii spune ca eu am copiat de la colega mea chiar daca aveam numere diferite la teste si cred ca imi va scade un punct. Ce sa ma fac? Ofer fundita

4 răspunsuri:
| Rustin a răspuns:

Bagai mortu in casa

| YoYo a răspuns:

Fa'ti dreptate. Spune am avut numere diferite, ai dovada? Cum sa copiez daca au fost numere diferite te doare capu?

| JustForLove a răspuns:

Pai daca tot zice ca ai copiat sa te scoata la tabla si sa iti dea problema respectiva si daca sti sa o rezolvi o sa isi dea seama ca nu ai copiat big grin

| Inovssakura a răspuns:

Ce mama impielitata, dc sa spuna asta dc aveti nr diferite? nu are dovada! ca sa te creada fi seriosa, adica intr-un fel nervoasa ca esti acuzata, nu trebuia sa negi si doar atat...scoate in evidenta probe cu ca nu ai fi copiat!