| σεαγαπο a întrebat:

Deci sa nu spuneti ca sunt vrei copila sau asa doar ca nu stiu ce sa mai fac si sper sa ma ajutati.Am 18 ani si am avut o relație de 2 ani el s-a despărțit de mine acum 1 an jumate si inca nu l am putut uita il iubesc enorm am incercat sa imi fac alt prieten dar mai mult de 2 saptamanii nu a durat deoarece nu ma puteam atașa de el si nu voiam să îl rănesc am incercat sa trec peste ies cu prietenii ma simt bine dar tot el este in inima mea nu i am mai dat mesaj de 5 lunii pentru ca mi e frică să nu par disperată sau etc
conversatia o sa fie ceva gen ce faci? bine tu? bine seen i am zis de vreo 2 ori ce simt si tot ce a spus este * te inteleg azi am iesit afara iar un prieten de al lui l a pus sa ma ia in brate m-a luat m-a pupat pe frunte si cand l a intrebat daca vrea sa ne împăcam a zis nu cred nu stiu ce sa fac cum sa ii arat ca il vreau inapoi sau ce sa ii mai spun

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dar e clar ca nu te vrea inapoi mai ales daca el s-a despartit de tine. Tu ai o urma de speranta ca o sa va impacati de aia nu poti sa treci peste. Impaca-te cu gandul ca nu vei mai fi cu el, deloc, si te asteapta ceva mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite,e simplu, iti vezi de treaba ta, de scoala alea alea iar cand va veni momentul potrivit vei gasi un baiat care sa te faca fericita si care sa te merite. Daca nu poti avea o relatie fiindca te gandesti la fostul ce mai bine este sa nu ai deloc. Alegeti foarte bine persoana cu care sa fii impreuna si gandeste-te la ceea ce iti doresti de la viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai insista.Nu faci decat sa-i arati ca esti dependenta de el. Uita-l.

| petitconseil a răspuns:

Gandeste-te ca o relatie innodata, tot nu va merge.Nu sunt doar eu care iti spun asta, poate vei mai auzi si de la altii, daca rupi o relatie si o innozi dupa aceea, tot nu va tine.Din moment ce zici ca el te-a parasit, chiar si in cazul in care va veti impaca, este foarte posibil ca el sa te abandoneze iar...asta e adevarul.In cazul in care vei reusi sa te impaci cu el, iti spun eu sigur ca mereu vei avea gandul ''daca ma va lasa din nou?'' pentru ca asta a facut el prima data cand ati fost impreuna.Nu poti garanta ca nu va veti desparti iar.Plus ca este posibil ca sa nu-ti mai acorde atat de multa atentie, te va trata cam indiferent, pentru ca el nu are de gand la ceva serios cu tine. Uite, daca el si-ar fi dorit sa fie cu tine pentru todeauna, sau macar pentru mult timp, nu te-ar fi lasat din maini.Gandeste-te la tot ce ti-am spus, si analizeaza situatia, fii tare si mergi inainte, si nu mai spera in ideea ca poate poate va fi iar ceea ce a fost.Alta idee ar fi ca atunci cand te intreaba ce mai faci, sa ii spui ca esti foarte bine, sa ii dai de inteles ca iti este chiar foarte bine fara el, asta il va durea mai tare decat ca atunci cand te vede ca te agati de o speranta.Numai bine iti doresc.

| olga13surugiu a răspuns:

Uite nu vreau sa te supăr dar îți pierzi doar timpul cu băieți de genul nu vei putea face nimic ca sal întorci trebuie sa primești asta și sa înțelegi ca timpul trece și oamenii se schimba. Caută ceva pe care sa te axezi sau un alt băiat. Îți spun doar îți pierzi timpul.