| claudica a întrebat:

Deci sa va pov.este un baiat de care imi place si care am avut impresia ca ma place si el dar de cand a inceput scoala se comporta ciudat adica vb cu fostele colegi de nu stiu ce fete si zice ca ar vreas sa cunoasca nu stiu pe cine si sincer eu nu stiu ce sa cred daca s-a schimbat su imi face in ciuda. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

E posibil ori sa incerce sa te faca geloasa ori sa isi fi dat seama ca nu esti ce cauta el. Poate l-ai indepartat prin comportamentul tau si nu te mai place. Sau poate nu te-a placut niciodata si ti s-a parut tie doar. Sunt multi care sunt prietenosi cu toate fetele. Asta nu inseaman ca toate au statut de iubita pentru el.

5 răspunsuri:
| Ea.e. a răspuns:

Eu zic sa nu fii asa de sigura ca te place. Imprieteniti-va mai bine si apoi poti vedea adevarul.

| Deea a răspuns:

Poate te place dar nu stie cum sa iti arate asta...ar trebui sa mai astepti putin si daca nu reactioneaza nici cum ar trebui sa ii spui ce simti pentru el
Sper ca ti-am putut fi de folos!happy

| MihAelA_1847 a răspuns:

Poate te place, dar nu stie cum sa iti spuna asta sau poate chiar a realizat ca nu tu esti aleasa.Multi baieti se comporta frumos cu fetele si le dau impresia ca le plac, dar in realitate nu este asa.Ar trebuii sa mai ai putina rabdare, mai ales ca scoala a inceput de curand asa ca nu a trecut mult timp.Mult noroc!

| claudica explică:

Am aflat din surse sigure ca nu ii place de nicio fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai avut doar impresia, acum stai pe ganduri sa vezi daca te mai place. Asta este tot o impresie de a ta, deci trebuie sa te apropi mai mult de acel baiat, si sa afli daca ii place de alta. Daca nu iti va zice de vreo fata, sigur asteapta momentul oportun sa ti-o zicawinking.