| kicsihari23 a întrebat:

Deci sa va spun ce am patit ieri la un magazin, am intrat in media paper(un magazin de rechizite scolare, ziare si chestii de genu) cu ideea de a-mi cumpara un pix si incercam sa ii explic vanzatoarei ce fel de pix sa imi dea, se citea pe fata ei ca este nervoasa(si in felul in care vorbea) si vorbea cu mine de parca nu din banii pe care ii las acolo de atatea ori primeste salariul. Norocul meu este ca a fost acolo si mama mea ca altfel cred ca imi dadea cu pixu in fata. Asta nu este singurul caz de genul acesta, am mai patit-o si in alte magazine. Cum poti sa intri intr-un magazin si vanzatoarea sa te intrebe: "ce-ti traba?"(a spus-o asa din scarba) nu mie mi-a spus asta dar eram chiar langa persoana caruia i sa adresat. Mai sunt multe alte cazuri asemanatoare dar nu am chef sa le enumar. Vreau sa imi spuneti daca ati patit si voi la fel.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu de ce te impiedici de toate nimicurile din viata? De ce le bagi in seama? Chiar asa de tare conteaza,, a te kicsi szivednek'' cuvintele vanzatoarei aleia? Ce conteaza? Ce conteaza!?

| kicsihari23 explică (pentru anonim_4396):

Pai conteaza pentru ca din banii "mei" isi castiga painea asa ca sa ma trateze ca atare, nu e mare lucru dar totusi daca ar fi sa trec cu vederea tot ce se intampla in jurul meu toata lumea ar face ce vrea si nu ar fi bine deloc tongue.

| anonim_4396 a răspuns (pentru kicsihari23):

Eh,dar nici chiar sa exagerezi.