In primul rand gandeste-te la viitorul tau.Nu merita sa pierzi ceva si mai tz sa regreti.Cf? Ramai fara facultate si unde de angajezi? Ai putea sa te mariti cu el...dar sa-ti continui studiile.In niciun caz sa ramai fara.Inteleg ca suferi si e greu dar totusi gandeste-te bine.si pana la urma daca ii este asagreu fara tine...nu poate sa vina in tara? sa nu mai lucrezea acolo? El vrea sa faci u sacrificii dar el? Scuza-ma! Deci in orice caz nu renunta la studii El poate veni in tara va casatoriti si iti continui facultateaSau ai putea sa faci facultatea acolo:d asta depinde de situatia financiara. Poti vb cu parintii ca acolo e mai bine, ajungi undeva mai sus etc Bafta :*
Da el dc nu vine la tine?
daca te iubeste atat de mult cat zice o sa te astepte ca sa poti avea si tu o situatie sau poti sa faci o facultate acolo si sa va stabiliti de tot acolo.
si cu familia ta.eu cred ca esti destul chiar destul de maresa hotaresti ce sa faci cu viata ta.
ok ei te; au crescut dar acum esti aproape adulta ca sa mergi pe picioarele tale, nu crezi?
bafta, loly
De facultate nu are rost sa te lasi si totusi el daca te iubeste ar putea sa te inteleaga asta e parerea mea...
Asa a facut si o prietena dea parintilor mei, a renunat la 2 ani de facultate ca sa ramana cu prietenul ei si acum regreta amarnic deoarece cu aia 2 ani de facultate avea in plus 10 mil la salar
Sfatul meu este sa faci facultatea, in plus relatiile la distanta nu merg bine.
Daca te iubeste cu adevarat o sa te astepte!
Ps: Have a nice day helped by NexTdAy...am si slogan