Impacate cu el e vina prietenei tale din cauza egoului ei urias ce vina ai tu daca ea a zis ca ''si asa nu tinea la el'' care ii e problema daca esti tu cu el?
sa te urasca inseamna ca nu a fost o prietena adevarata daca te uraste din cauza asta cele mai bune prietene/prieteni nu tin cont de asa ceva astfel incat sa strice o prietenie din cauza la o fata/la un baiat
Este destul de greu, dar daca inima a iti spune sa te impaci fa-o pentru tine
parintii tai nu il cunosc, si in plus ei intotdeuna o sa isi apere copilul. plus ca daca nu e asa erioasa relatia adica daca esti f tanara de vreo 14--17 ani, nu o pot numi o relatie care o sa duca la o casatorie.
eu iti zic sa te impaci cu el, sa i zici ca trebuie sa vorbesti cu el si ca tu il iubesti in continuare, ca esti geloasa, trebuie sa spui ce szimti ca sa nu iti fie calcata inima in picioare.
e foarte greu sa iti revii dupa o iubire
Pai, nu e o relatie serioasa asa ca nu au dc sa se supre pe tine, plus ca totusi ai si tu o inima, oricum pana la urma o sa ajungi sa faci ce vrei tu.
sfatul meu e sa te impaci cu baiatul.
si mai ales daca fata aia comenteaza ceva poti sa i dai replica ca ea nu statea cu el decat sa se afle in treaca si ca acum nu mai are nicio treaba.
sasi vada de treaba ei, nu poti sa i faci neagra viata unui baiat, are si el sentimnte chiar daca sunt niste porci unii dar au sentimente
Ascultama lasa parinti in pace si spune-le ca n crezi ca ajungeti la casatorie.sau mai sti.in fine. pUNETE CU EL POZTE VA IUBITI nu renunta si n te mai lasa badjocorita de cealalta! Ai sa vezi ca nu gresestisper ca ti-am dat un sfat util te pup!
Daca il iubesti cu adevarat iar fata aceea a incercat sa va desparta tu poti sa lupti in continuare pentru el iar daca si el te iubeste o sa va impacati.In ceea ce ii priveste pe parintii tai ai putea sa le explicii ceea ce s-a intamplat de fapt si ca nu tu i-ai luat iubitul felei aleia.
Sper ca te-am ajutat!
Da dar parintii mei nu cred ca eu i-am luat iubitul acelei fete ei doar stiu ca am fost cu baiatul acela si nu este de acord cu relatia dintre mine si el si sunt suparati pe mine ca nu le-am spus dar oricum ei nu stiu intreaga poveste u ce zici am eu vreo vina ca am fost cu baiatul acela deodata ce sa dspartit de el...