anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa va zic ...imi place de un baiat din clasa de mult timp si astazi am jucat un joc la scoala de genu la cate mile te-ai inecat (cineva iti tine mainile la ochii apoi te intreaba la cate mile te-ai inecat, apoi cine te-a salvat, unde te-a sarutat si de cate ori)asa si el a fost tinut la ochii...si eu a trebuit sa il sarut pe gura(a zambit in momentul acela)asa si am vb cu o prietena care a fost si ea tinuta la ochii si cica a vazut.Este posibil ca acel baiat sa ma placa? Astept raspunsuri cat mai rapid si apropo cred ca ii mai place de o fata de la mine din clasasad. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Asa se intampla mereu, tie iti place de acel baiat mult, si de asta esti atenta la fiecare detaliu, la fiecare miscare, care sa iti demonstreze ceea ce vrei, ca ii place si lui de tine, dar nu intotdeauna este adevarat mai ales pentru ca u crezi ca ii place de o fata din cls, poate crezi asta doar pentru ca vrei sa ii placa de tine. Oricum, cel mai bine ar fi sa il intrebi daca simte ceva pentru tine, si daca simte e ok.BAFTA.funtitza?love struck

1 răspuns:
| Ratsa a răspuns:

Odata ce a zambit e clar si a stat, da. Te place! Trebuie sa fii fericita, dar nu iti lua lumea in cap.happy comporta-te normal, fii cum ai fost pana acum. Sfatul meu este sa il iei intr-o zi deoparte sa vorbesti cu el. Sa il intrebi ce are de gand...si ar trebui sa ii spui ca are de ales intre tine si colega ta. Trebuie sa se gandeasca serios atat el, cat si tu ce aveti de gand (asta daca vrei ceva serios, bineinteles).
Nu fi rece cu el, ia-l in brate, pupa-l pe obraz cand vine la scoala si daca nu vrei sa il iei deoparte incearca metodele pe care ti le zic:
-fii mai indiferenta
-daca nu poti fi indiferenta comporta-te cum vrei tu, dar asculta-ti inima.
-incearca sa te dai la el. dar nu intr-un fel 'pervers' [laughing] intr`ul fel prietenesc: ajuta`l, bucura`te alaturi de el...happy
etc. :*
Sper sa iti ajute sfaturile mele.
daca mai ai nelamuriri da add la : minore.cherry@yahoo.com
Funda? :X