Este si el coleg cu tine sau este mai mare?
Eu iti zic sa incerci sa te intalnesti cu ceva prietene si asa sa mergeti de la scoala ori sa pleci de acasa. Daca nu vrei sa vorbesti cu el, cu delicatete trebuie sa-i spui acest lucru, pentru ca, daca este cumva vreun obsedat, poti avea probleme. Daca iti este intr-adevar vecin, poti apela si la sfatul parintilor tai care vor gasi o solutie de a te scapa de aceste insistente care te fac sa te simti deranjata. Poti insa sa-l observi si tu ce fel de baiat este si daca intr-adevar este un baiat cuminte si care tine la tine, il poti trata cu respect si poti sa-i spui ca puteti fi doar prieteni. Te vei descurca in raport de cum se vor evolua lucrurile. Mult succes.
Cheama-i pe parintii tai si mergeti impreuna la politie. ASta se numeste ''Hartuire''
Vad ca problema e cat se poate de serioasa, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai despre asta, iar ei sunt sigura ca pot sa te ajute pentru ca au o varsta si stiu cum sa-si apere copilul! ai mare grija de tine
Este mai mare cu 2 ani si nu nu este coleg si nici macar nu suntem in aceeasi scoala
Moah daca bag si parintsi sigur va fi mare circ subiect de barfa in fine am sa incerc sa rezolv mersi pentru sfaturi :d