Eu as rade de acei "5 prieteni". E o prostie mai mare decat ei insisi.
Idiotii care fac astfel de gesturi, dau semne de incultura si PROSTIE PURA - smecherie, cum dracu'! Daca am gandi putin inainte sa deschidem gura si sa scoatem un chicot sau alta chestie, ar fi genial. Ce poate fi atat de rau? Poate fata n-avea prieteni, decat cu unii ca,, cei 5", mai bine FARA! As crede ca acea fata este una inteligenta, care la 14 ani este mai matura decat specimenele de varsta ei, sa mearga cu maica-sa oriunde, decat cu cativa cocalari si cateva pitipoance intr-un parc, la spart seminte & barfe de la ora 00:00.
Cocalari, imputiti, prostuti, imaturi si lista continua...
Fata ar trebui sa nu dea atentie persoanelor ca ei. Este o priveliste chiar foarte frumoasa, sa vezi ca inca mai intalnesti asa ceva in zilele noastre: mama si fiica, impreuna, intr-un loc linistit sau mai putin linistit. Daca aia 5 n-au fi avut prieteni, ieseau tot cu mamica/ taticul. Pff... sa razi la o faza ca aia, ar insemna sa n-ai un hobby si creier.
Pai eu as face ce-i corect daca intr-adevar tin la acea gasca si-i consider niste prieteni si ii respect normal ca am sa-i iau apararea fetei cel putin am sa fac ce-i corect (depinde de situatie) iar aici asa cred eu ca-i corect ca sa tina cat mai mult gasca as fi eu le-as arata felul meu de a fi si prin contraziceri care stii ca au valoare ii faci sa inteleaga ce fel de prietena au