| ApofissPapaya a întrebat:

Deci, salut voi TPU!
Ieri 29 oct. am fost la Halloween, cu clasa mea, faceam petrecere in scoala, nu in orele de curs, vineri termin la 2 si petrecerea a fost de la 4-4:30.
Am mers cu o prietena dar aceasta nu era din scoala asa ca nu stia sa maearga acasa. A venit un coleg de-al meu, cu care prietena mea, Cristina, a fost impreuna cu el o perioada de timp, acum numai se cearta si se cearta. Seara, pe la 7( 19:00) prietena mea a spus sa mergem acasa ca ea nu se simte bine cand ii colegu meu acolo si el numai o supara. M-am grabit, mi-am impachetat catrafusele si am plecat, sincer, recunosc, nu am salutato pe doamna diriginta, sau nici macar nu i-am spus ca plec. Recunosc!
Am vorbit azi cu un coleg si mi-a zis ca diriginta ma va asculta din geometrie sau algebra. Iar eu nu sunt "cea ma desteapta la mate"
Dar tinand cont, ca nu eram in orele de curs, sa zica si ea ca da: ai chiulit, are voie sa ma asculte? Nu prea cred, si imi spuneti va rog, ce sa-i spun, ca sa ma ierte, nu pur si simplu imi cer scuze. Va rog frumos Funda! Sincer imi pare rau!

Răspuns Câştigător
| iuandfto a răspuns:

Pai asa mi s-a intamplat si mie acum cativa ani. Veneam de la circ cu clasa si am coborat din autocar. Noi trebuia sa ne ducem in clasa sa asteptam parintii ca sa ne i-a iar unii colegi s-au dus val-vartej acasa fara sa ii spuna invatatoarei.
Acum nu stiu ce sa iti spun. Spune-i dirigintei ca i-a fost prietenei tale rau s-au ca ai avut o urgenta si trebuia sa ajungi repede acasa.

2 răspunsuri:
| Eliza_4560 a răspuns:

Poii ii zici si tu ca ai avuth o problema cu prietena tha si poate va intelegewinking

| KAMYTZU a răspuns:

Ii sp ca ai avut o problema dinaia de fete si tr neaparat sa pleca big grinsper sa mearga