anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci scuze dar nu stiu de ce nu a mers si nu s-a trimis toata intrebarea.Intrebarea mea este ce sa fac mai exact ca sunt o fire rusinoasa, dar nu sunt vreo urata, ma consider char frumusica si am multi pretendenti dar mie imi place mult de baiatul ala de 6 luni.Si miau zis unele prietene ca el vorbeste frumos cu mine fata de alte fete.De exemplu l-a mai bagat o prietena de-a mea in lista si vorbea foarte urat cu ea.Adica rece asa.Si m-a intrebat daca iesim intr-o seara dar era foarte tarziu si nu am putut.sad si imi este frica tare daca ii zic ca imi place de el, daca ma refuza.:-s.cum sa-l fac sa ma placa pe mine. El e genu care are multe fete la picioare...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu iti faci griji. spune-i ce simti uni baieti chiar daca nu o arata sunt mai timizi ca fetele, si asa s-ar putea ca si lui sa ii placa de tine dar nici unu din voi nu face un pas mai infata, chiar daca ar trebui sa il faca el primul.de exemplu eu si actuala mea iubita, mie imi placea de ea dar nu stiam daca ei ii place de mine si nici ei daca mie de ea, asa ca o prietena comuna de-a noastra a venit la mine si mi-a zis ca ei ii place de mine dar ii e rusine sa o zica... povestea e mai lunga dar cred ca ai intzeles esentzialu si ca vei incerca sa vb deschis cu el. dupa parerea mea e un tip norocos :*

2 răspunsuri:
| Blue_2059 a răspuns:

Bate un apropou referitor la iesirea din seara aceea pe care ai ratat'o pentru ca era foarte tarziu, si propune-i in alta zi.
Sigur vei reusi, si poate te va intreba chiar el daca vrea sa fii prietena lui.Nu te teme de refuz, dar daca se intampla, sa nu reactionezi ciudat, nu incepe sa plangi sau altele, arata'i ca poti trai si fara el.
Succes!

| roxi_8679 a răspuns:

Deci:ia tu initiativa.baietzilor le plac fetele cu caracter.este bine sa fii modesta si mai timida dar nu rusinoasa din cale afara. daca vb frumos cu tine ynseamna ca te respecta.stii ca e greu sa obtii respectul unui baiat? asa ca trebuie sa fii mindra detn!big grin acum e timpul tau sa-l inviti.nu-l fa sa creada ca nu te-ai dus cu el pentru ca nu doreai.invital sa petreaca timpul cu tine si prieteni tai.este vara! ducetziva ala padure la iaz... ymbracate yn haine ushoare fustitze(stiai ca baietzilor le plac fetele yn fustitze?)pantaloni scurtzi.chiar si rokitze. opteaza pentru culori pale.makiazate (dar raminind naturala:un pic de mascara, un creion negru usor pentru a accentua ochii.si te sfatui sa nu pui mult ruj pe buze caci baietzilor nu le place cynd se lipeshte. opteaza pentru un gloss tranparent.si fii tot timpul cu zymbetul pe buze...ryzi fii fermecatoare (adu-ti aminte ca este vara-deci nu-i scoala )))! dar oricum nu te tine de gytul lui:el singur o sa vina la tine big grin deci mult noroc iti doresc happy