| LittleLady a întrebat:

Deci serios acum tarfele astea nu-si mai gasesc odata locul? cand ai si tu un prieten bun baiat vin si ele repede si se baga,ti-l fura si uite asa orice om se transforma in marfa umblatoare din mana unei persoane adevarate in mana unei creaturi profitoare si fara suflet, pic de inocenta si nu in ultimul rand,creier!~! pur si simplu m-am saturat de tot ce inseamna prefacatorie si glume ieftine. Vreau si eu sa gasesc persoane sincere cu care sa poti schimba o vorba,care sa te inteleaga si care sa stie sa te aprecieze asa cum esti nu sa incerce sa te schimbe in favoarea lor! Sa stii ca ai pe cineva alaturi de tine oricand e un vis, mai ales in prezent, si zic toate astea vazand destrabalarea din jur.cAND CREZI SI TU CA POTI AVEA 1 PRIETEN BUN ATUNCI APARE O PERSOANA REA CARE NU VREA DACET ATENTIE.si atrage atentia asupra ei dar intr-un mod barbar si indisciplinat:dezbracandu-se ori facand pe nevinovata.cand de fapt ea e o fraiera cu iubiti imaginari pe care toata lumea o duce de nas, insa partea asta nu o mai vede.

3 răspunsuri:
| MariusSB a răspuns:

Sorolaughing
Doar suntem in Romania
Plastic World
Fara botul plin de ruj roz(neon eventul) fuste(daca se pot numii asa) extra mulate, mana in e****ie si geanta Louis Vuitton nu se simt bine
A si vocea de pitzy...

Mai cauta.Sunt si persoane care intra in tipologia cautata de tine, rare dar sunt!

| Bondarel99 a răspuns:

Poate ca o sa gasesti persoanele pe care le cauti... undeva departe, intr-o lume mai civilizata.
Tinerele din ziua de azi sufera grav de lipsa de atentie si nu mai stiu ce inseamna bunul simt si cei 7 ani de acasa.
Invata sa traiesti asa, nu ai ce face, societatea asta se duce de rapa...

| 愛日本 a răspuns:

Baietilor nu le plac tarfele stai linistita.