Orgoliu? Uneori chiar voi aveti chef de cearta, dar ajungeti sa regretati amandoi daca s-a depasit limita... Cand incepe unul din voi acea discutie de la care poate pleca o cearta, daca e ceva cu adevarat serios, nu va reprosati pur si simplu discutati si mentioneaza-i si lui ca nu vrei sa va certati doar sa lamuriti subiectul. Nu cred ca rezistati doua zile fara certuri, o sa le simtiti lipsa
Asta o discuti cu el; din experienta mea, lucurile nu se schimba, decat cand ai sa iti dai seama ca iti faci viata un calvar. atunci il schimbi tu pe el, cu altul, daca intre timp nu te schimba el cu alta.
nimeni nu schimba niciodata pe nimeni ci doar pe sine insusi. dar si pentru asta e nevoie de timp, rabdare si intelepciune
Pai sincer acum.eu nu pot lasa capul plecat cand ne certam.ma supar atat de tare, incat nu ma mai gandesc la nimic. si el e la fel. eu vreau sa las de la mine, dar nu pot
Discuta cu el acest lucru. Daca va iubiti trebuie sa mai lasa-ti amnadoi... faptul ca nici unul nu vrea sa lase ma face sa cred ca nu va iubiti prea mul. Berbecii stiu ca sunt foarte incapatanati si cred ca au intotdeauna dreptate, asa ca invata si tu sa fii mai intelegatoare si sa recunosti ca nu esti perfecta.
"fiindca niciunul nu stie cum sa se opreasca" NU vreti, nu ca "nu stiti", vrei sa spui ca nu sti sa taci din gura? sau el?
Si eu tot berbec, el capricorn. eu zic sa mai lasi tu de la tine. ca ei nu nu si nu! doamne fereste! mai bine ne continuam cearta decat sa se lase el.nu se opreste nici mort dar capricornul tine mereu la "aleasa lui" sunt sigura de asta, cunosc multi baieti capricorni