| Diana_8956 a întrebat:

Deci...stiu ca nu e bine ce am facut si regret, m-am sarutat cu un baiat doar sa ma lase in pace pentru ca ma grabeam iar el matine sa nu plec si a zis ca nu-mi da drumul pana nul sarut, acum toata scoala vorbeste ca l-am sarutat pentru un pix si nu stiu ce... mi-e frica sa nu ajunga la urechile parintilor.

p.s.parintii,colegii nu stiu despre nicio relatie de-a mea stie doar prt mea cea mai buna.

Răspuns Câştigător
| LoveIsFunny a răspuns:

Si eu am fost cam in aceeasi situatie doar ca la adevar si provocare din care nu puteam sa aleg decat asta pentru ca nu jucam pe refuz si am sarutat un baiat si ne-a vazut o fata de la el din clasa si a zis la toata scoala +ca cel care mi-a dat provocarea acum nu mai scap de el ca am bate la cap sa ma cuplez cu baiatu ala ...fii atenta ce faci...nu ii baga in seama si nu te zbate sa le zici la toti desteptzii adevarul pentru ca oricat le-ai spune ca nu e adevarat ei tot pe alor o sa o tina, fa ca mine, nu ii baga in seama si daca te intreaba unu ii zici ca nu si daca insista ii zici"da ma pobleme? esti gelos sau ce?"si o sa te lase in pace adica,
eu asa am facut si am scapat de eiwinkingsper ca te-am ajutat(funndeitza):devil

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le zici parintilor ca e minciuna daca e sa afle.

| Piㄨㄨy a răspuns:

Stai linistita, nu cred ca parintii tai vor aflaoh go on. astea sunt doar barfe tipice adolescentilor si vor trece de la sinehappy. cel mai bine e sa nu ii bagi in seama pe cei care comentaza aiurea si vor renunta singuri. sper ca te-am ajutat:*:*. funda?puppy dog eyes

| DBlack a răspuns:

Dar de ce ai facut-ohappy. acum daca altul vine la tine si nu te lasa in pace, ce faci. o sa-l saruti din nou?laughing). inseamna ca si tie ti-a placut de "ala".ca altfel nu-l sarutai.

| Diana_8956 explică:

Parintii mei nu sunt ingaduitori deloc si chyar cred barfele ...nu acel baiat a spus ca l-am sarutat ci altcineva care ne-a vazut

| NeverTooLateee a răspuns:

Frate si daca l-ai sarutat ce ii intereseaza pe ei? Ce`ti pasa tie ce zic ei oh go on fi si tu mai indiferenta tongue si daca colegi tai zic ca v-ati sarutat da`le si tu o replica ''frumoasa'' ceva de genu "asa si ce te oftici :p " laughing

Sper ca te-am ajutat intr-un fel :p

Funda? love struck

| Ena23 a răspuns:

Daca parintii tai au incredere in tine atunci nu vor asculta birfele altora. Spunele in fata colegilor tai ca sa nu se intereseze prea mult de viata ta personalsa, caci vor uita de a lor si apoi poti sa-i spui citeva cuvinte "frumoase" acelui baiat.