| Anonimboy18 a întrebat:

Deci sunt baiat, am 17 ani si in ultima vreme ma analizez in oglinda si ma vad urat chiar daca mi se spune ca sunt frumos si pe retelele de socializare am destule aprecieri, evidentiez toate defectele precum ca sunt foarte inalt si slab, nas mare, fata prea slaba si osoasa. Pe langa asta am probleme cu imbracamintea, ma simt incomod daca cumva port o bluza sau o pereche de pantaloni ce nu-mi plac, am haine cu gramada pe care chiar le port uneori de 2-3 ori si dupa simt ca nu-mi place cum sunt imbracat si nu le mai port. In general din cate haine am, port doar cateva gen alea mai noi sau care-mi plac adica culori inchise, am vreo 7, 8 perechi de blugi si port doar doua, de restul nici sa nu aud. Ceva sfaturi, pareri ce sa fac sa depasesc chestia asta?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man da si tu o poza,hai nu fi zgarcit,asa multi isi vor spune,nu conteaza fizicul doar sufletul din tine,pe naiba nu conteaza,daca vrei false sperante nu adauga o poza cu tine, hai ca nu te manc, nu sunt gay, bi, inaltimea este un lucru bun ca esti inalt, sa isi vad fața e simetrica sau asimetrica

| RAY a răspuns (pentru RAY):

I am spus la unu ba esti urat,intelegi, l am trimis la sala, apoi i am spus sa se dezvolte si ca caracter ti a gasit o fata,nu fotomodel,una ca el, i am spus ba frumosul cu frumosul asa a lasat dumnezeu,tu esti urat acceptate si mergi inainte, daca ai fața urata logic ca fug fetele de tine ce sa faca, fetele dau like asa din plicti, ce tu nu dai like fara nr, e gratis

| Chubby2104 a răspuns:

Deja plâng.

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Esti fetita cu barba, pacat de tine.