| Andy_6451 a întrebat:

Deci.Sunt clasa aX-a si in clasa a IX-a ma intelegeam foarte bine cu o colega de clasa.Stateam mult cu ea, ea cu mine si a venit vacanta de paste.Mi-a scris pe facebook ca ii e dor de mine sa vrea sa ne intalnim.Nu ne-am inteles cu data so ora si ne-am hotarat sa ne sunam si vedem...asa a trecut toata vacanta cu orgoliile noastre sa asteptam cine suna primul pana cand dupa vacanta era mai rece cu mine si era foarte schimbata. Apoi am aflat ca se imprietenise cu un bait cu un an mai mic ca mine si s-au "combinat" am incercat sa ma impac cu ideea si asa a trecut clasa a 9-a, dupa in vara am incercat sa vorbesc iar cu ea, am vorbit despre noi doi si mi-a zis ca a fost mai rece cu mine pentru ca nu mai e fata care a fost blah, blah si ca s-au intamplat multe in vacatna de pasti in care nu ne-am mai sunat.Acum sunt in clasa a X-a si ma inteleg f bine cu ea din nou doar ca inca e cu prietenul ei(care intre timp a inselat-o o data si ea a aflat s-au despartit si apoi iar s-au impacat) ma inteleg bine cu ea dar evita contatul fizic( sa o imbratisez sau ceva de genu, sa ii pun mana pe picior sau sa o ating...acum am inceput sa o iubesc extrem de mult, chiar plang din cauza ca nu pot fi cu ea.Nu sunt genul pervers dar o ibesc atat de mult incat o si visez.Am visat odata ca faceam sex dar nu era just sex.Era dragoste si totul era in ceata, sanii, totul pentru ca nu imi pasa de aspectul fizic.Simpla ei prezenta si iubirea imi era de ajuns, si o iubeam si facem dragoste, apoi m-am trezit brusc si m-am trezit la realitate.O iubesc muult. Sfaturi va rogcrying

1 răspuns:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Las-o, las-o, las-o